Obrazky Glock

Používateľov profilový obrázok
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

najs najs, kedy si to mozem prist vyskusat?
Gunslinger
moderátor
Registered for: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

luke: Niekedy v strede maja - dohodneme cez PM a mozme sa meetnut u tanga v 'robote' (tiez si ju chcel 'ochytat' v praxi - aj ked jeho Goldie asi bude ziarlit :wink: :lol:

Nazivo je dokonca 'veeery najs', este aj detaily co sa mi na fotkach moc nepozdavali su v reale celkom dobre a ergonomicke vychytavky (napriklad system vytahovania/nastavovania pazby - subjektivne sa mi zda o dost lepsi nez vytahovacia 'sklopka' na MP5 - napriek centralnemu uchytu stale drzi dobre, nemusi zaskakovat na oboch stranach, nastavovacie tlacidlo je zapustene vzadu hore - v prirodzenej polohe palca ci uz ju tahas pravou alebo lavou, atd. :-)

Gunslinger
Ja som
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

...
Naposledy upravil/-a Ja som v 13 Máj 2011, 17:17, upravené celkom 1 krát.
Gunslinger
moderátor

tango: Ci ten 4x zvacsovac po/vyuzijem uvidim podla ne/presnosti na 100m :-)

PEQ15 je velmi kompaktny (v porovnani so starsimi AN/PEQmi), a velkostou na roni-dziho sadne akuratne :-) Uz ho len niekde zohnat (a idealne origos za cenu airsoftoveho :wink:

Ta vysuvna z MP5 sa mne osobne nepacila lebo alebo som musel zapojit obe ruky (pravym palcom potlacit packu a lavou nastavovat), alebo potom pridrzat packu lavym ukazovakom a tahat/tlacit (co nebolo zrovna najidealnejsie), a ak tie raily sklopky neboli zrovna namazane (alebo nebodaj boli zahadzane blatom/pieskom a pod.) tak to slo 'ako v lete na saniach'... A ak som to robil v rychlosti a nedaval velky pozor parkrat som si aj pritom priskripol palec alebo prst (a uz teraz viem co odpises a verim ze ty s tym problemy nemas :wink: Ako pisem - je to len subjektivny pocit a dojem ze roni-dzi to ma proste vyriesene o cosi lepsie (ale len cas ukaze ci aj spolahlivo a nadlho pevne).

Ja som: Jo jo, tiez som :twisted: a uz sa tesim az ho prevetram na strelnici :-)

Gunslinger
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Gunslinger aky vyznam ma takyto kit ?
Ved to si kupim ten skrateny SA58 a mozem sa aj potrhat :-)
Ci to len skusas a hned to predas dalej, alebo na co to je dobre ?
Gunslinger
moderátor

BKSL: Som len na skok takze aspon z rychlika - pozri o stranu dozadu:
http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t= ... c&start=15

tam som to aspon trocha rozpisal (9 dovodov/vyhod ktore ma roni-dzi pre mna v porovnani s kratkou utocnou puskou typu skratena 58ma a pod. :-) :wink:

Gunslinger
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"