Material na pazbu

inspiring_boyd

Material na pazbu

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

pani chcem sa vas spytat keby ste mali moznost dat si vyrobit celohlinikovu pazbu (alebo zliatina hlinika) sli by ste do toho ?

mam taku moznost a neviem ci by to bol dobry napad

islo by o CZ 550 a bolo by to zatial na viacmnej rekreacnu strelbu ak ma to chiti a budu financie tak pom aj vaznejsie.

za vsetky postrehy vopred dakujem.
Používateľov profilový obrázok
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Asi by záležalo na cene, vyhotovení pažby a na úvahe, či niečo podobné využijem. Lepšie ti odpovedať neviem. Ak by si sem pridal foto a cenu tej pažby, bolo by ľahšie o tom debatovať.
Kapo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Nuž, nevidím v tom žiadne plus a ani význam....teda okrem zbytočnej práce. :roll:
inspiring_boyd

cena by na 70% bola nulova ....... akuat co by som musel spravit model neco som tam odpracoval tak su mi viacmenej zaviazany :D

ale to je viacmenej jedno ja som skor chcel vediet z hladiska strelby ci nebude mat nejaky negativny vpliv na strelbu kedze hlinik je dobry vtepelny vodic :oops:

nieco som nasiel v starej streleckej revue o pazbe na malorazku a tam vychadzai z U profilu ja by som skor chcel vychadzat z plneho bloku ... samozrejme boli by tam odlahcovacie prvky
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 17 Jan 2011, 21:26, upravené celkom 1 krát.
inspiring_bohr

Príspevok od používateľa inspiring_bohr »

no neviem ako by si to prikladal ku lícu pri - 15 celzia pokial by to nebolo nejak povrchovo upravené a jednalo by sa o priamy styk kovu s pokožkou. len tak ma napadlo raz mi na vojne primrzol prst ku "58" na Libave :D
TURBIAK
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

Z duralu mozes dat urobit sasi , ram .. pazbicku licnicu predpazbie botku musis dalej riesit z inych materialov:)
inspiring_boyd

to mi je jasne koza a kov nejde k sebe a nielen mraz ale aj reakcia koza + kov ... ale na tu AL triedu sa budem muset spytat ... i ked si myslym ze by nemal bit u nich problem spravit cisty hlinnik alebo tvrsiu zmes kedze z tym pracuju denno denne :D

ale stale neviem ci to je dobry napad alebo nie :S

skuste to specifikovat keby ste dostali taku moznost ....... sli by ste do toho alebo nie ?
inspiring_boyd

vbobo napísal:no neviem ako by si to prikladal ku lícu pri - 15 celzia pokial by to nebolo nejak povrchovo upravené a jednalo by sa o priamy styk kovu s pokožkou. len tak ma napadlo raz mi na vojne primrzol prst ku "58" na Libave :D
tak to mozes byt stastny ze si ho neskusil oliznut ci uz za studena alebo po par zasobnikoch :DDDDD
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Ja by som do toho isiel ale nemam frezu, a ty ak nie si schopny sam si to konstrukcne navrhnut tak sa nato vykasli...
inspiring_boyd

konstrukcne znamena skyca ?
alebo rozmer predpazbia atd ?

co sa tyka strojneho zariadenia maju oni kedze je to modelaren na formy :D
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

kasli na pazbu... ak si ju nevies navrhnut,, tj. nakreslit vykres, okotovat rozmery atd. hadam nechces prist do tej firmy a povedat urobte mi pazbu :D
Kapo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Škoda, že si si nekúpil 58čku. By si nám dal potom vyrobiť takéto duralové railové nadpažbie. :D http://www.strelectvi.cz/forum/duralove ... t3550.html
inspiring_boyd

:D jasne ze ne uz som tu pisal ze formu by som im pripravil !
ide o to ze tiez by sa im to nechcelo vyrabat z plneho bloku ! .. zas tak radi ma urcite nemaju :D

a forma by mala aj pre nich vyznam ak by sa osvecila mali by dalsi artikel na predaj :D
inspiring_boyd

Kapo napísal:Škoda, že si si nekúpil 58čku. By si nám dal potom vyrobiť takéto duralové railové nadpažbie. :D http://www.strelectvi.cz/forum/duralove ... t3550.html

jj 58 je pekna hracka ta ma caka mozno buduci rok ... tento by som chcel pridat do zbierky nejaku malorazku ... ked pojdem na strelnicu nech mozu buchat a stupli a ja budem mat klud :D
Napísať odpoveď

Návrat na "Dolaďovanie, nastreľovanie zbraní a úpravy"