Material na pazbu
-
inspiring_boyd
Material na pazbu
pani chcem sa vas spytat keby ste mali moznost dat si vyrobit celohlinikovu pazbu (alebo zliatina hlinika) sli by ste do toho ?
mam taku moznost a neviem ci by to bol dobry napad
islo by o CZ 550 a bolo by to zatial na viacmnej rekreacnu strelbu ak ma to chiti a budu financie tak pom aj vaznejsie.
za vsetky postrehy vopred dakujem.
mam taku moznost a neviem ci by to bol dobry napad
islo by o CZ 550 a bolo by to zatial na viacmnej rekreacnu strelbu ak ma to chiti a budu financie tak pom aj vaznejsie.
za vsetky postrehy vopred dakujem.
-
inspiring_boyd
cena by na 70% bola nulova ....... akuat co by som musel spravit model neco som tam odpracoval tak su mi viacmenej zaviazany 
ale to je viacmenej jedno ja som skor chcel vediet z hladiska strelby ci nebude mat nejaky negativny vpliv na strelbu kedze hlinik je dobry vtepelny vodic
nieco som nasiel v starej streleckej revue o pazbe na malorazku a tam vychadzai z U profilu ja by som skor chcel vychadzat z plneho bloku ... samozrejme boli by tam odlahcovacie prvky
ale to je viacmenej jedno ja som skor chcel vediet z hladiska strelby ci nebude mat nejaky negativny vpliv na strelbu kedze hlinik je dobry vtepelny vodic
nieco som nasiel v starej streleckej revue o pazbe na malorazku a tam vychadzai z U profilu ja by som skor chcel vychadzat z plneho bloku ... samozrejme boli by tam odlahcovacie prvky
-
inspiring_ganguly
-
inspiring_bohr
-
inspiring_boyd
to mi je jasne koza a kov nejde k sebe a nielen mraz ale aj reakcia koza + kov ... ale na tu AL triedu sa budem muset spytat ... i ked si myslym ze by nemal bit u nich problem spravit cisty hlinnik alebo tvrsiu zmes kedze z tym pracuju denno denne 
ale stale neviem ci to je dobry napad alebo nie :S
skuste to specifikovat keby ste dostali taku moznost ....... sli by ste do toho alebo nie ?
ale stale neviem ci to je dobry napad alebo nie :S
skuste to specifikovat keby ste dostali taku moznost ....... sli by ste do toho alebo nie ?
-
inspiring_boyd
tak to mozes byt stastny ze si ho neskusil oliznut ci uz za studena alebo po par zasobnikoch :DDDDDvbobo napísal:no neviem ako by si to prikladal ku lícu pri - 15 celzia pokial by to nebolo nejak povrchovo upravené a jednalo by sa o priamy styk kovu s pokožkou. len tak ma napadlo raz mi na vojne primrzol prst ku "58" na Libave
-
inspiring_boyd
Škoda, že si si nekúpil 58čku. By si nám dal potom vyrobiť takéto duralové railové nadpažbie.
http://www.strelectvi.cz/forum/duralove ... t3550.html
-
inspiring_boyd
-
inspiring_boyd
Kapo napísal:Škoda, že si si nekúpil 58čku. By si nám dal potom vyrobiť takéto duralové railové nadpažbie.http://www.strelectvi.cz/forum/duralove ... t3550.html
jj 58 je pekna hracka ta ma caka mozno buduci rok ... tento by som chcel pridat do zbierky nejaku malorazku ... ked pojdem na strelnicu nech mozu buchat a stupli a ja budem mat klud