Kazdopadne ta komunikacia s nimi bola "krizova casta"
Kúpa veci z USA a clo
-
inspiring_kepler
- TURBIAK
- častý prispievateľ
- Registered for: 18 years 4 months
- Kontaktovať používateľa:
Pani--- v USA je to fakt na hlavu...chcete im dat zarobit a oni fakt nechcu ... osobna skusenost, znamy mi kupoval v USA cez midwayusa nejake veci ...hlavne prebijanie a pod. nedavno mu poslali mail ze : UZ VAM NIC NEPREDAME lebo sme sa dozvedeli ze to posielate mimo USA :!!
teda ? aka je buducnost firiem co takto preposielaju tovar?? povedal by som ze tesne pred krachom ...
teda ? aka je buducnost firiem co takto preposielaju tovar?? povedal by som ze tesne pred krachom ...
-
inspiring_kepler
Panzer tak aj moja objednavka nakoniec u CrossBreed bola neplatna kvoli tej odlisnej adrese majitela karty a dodacej. Typek odtial mi napisal, ze nebola ukoncena korektne, tak ze sa vlastne nic nedeje akoby som nic neobjednal.
Tak som zistoval, ze kde su moje peniaze
Kartova spolocnost ihned strhne peniaze z mojej banky a zadrzi ich.
Na to by mal obchodnik(CrossBreed) zaziadat od kartovej spolocnosti uhradu pozadovaneho tovaru s potvrdenim zakladnych udajov o majitelovi karty - a tu je asi ten zadrhel, operatorka mi povedala ze obchodnika by nemalo zaujimat z akej adresy mu prisli peniaze a na zaklade toho by nemal stornovat objednavku. Takze to je asi ich nejaka specialita.
Ale na druhej strane maju moznost na nete urobit objednavku ze "SHIP-TO-DIFFERENT ADDRESS" co by mohlo tento problem vyriesit
Ak obchodnik nezaziada o peniaze kartovu spolocnost tak ta posle peniaze naspat na moj ucet v plnej sume co sa aj stalo
Podla medzinar. protokolu by to malo byt do 10 prac dni.
Nemusel som nikde nic reklamovat, udialo sa to automaticky ako hovorila operatorka. Dokonca sa mi zmenil aj automaticky vypis na ucte v inet-bankingu. Polozka s debetom aj s kreditom dokonca sama zmizla, no haluz.
Keby neviem o co ide, uz som zas v soku ze ma zas al-dzazira tuneluje
Skusim este ten "SHIP-TO-DIFFERENT ADDRESS" co to spravi
Tak som zistoval, ze kde su moje peniaze
Kartova spolocnost ihned strhne peniaze z mojej banky a zadrzi ich.
Na to by mal obchodnik(CrossBreed) zaziadat od kartovej spolocnosti uhradu pozadovaneho tovaru s potvrdenim zakladnych udajov o majitelovi karty - a tu je asi ten zadrhel, operatorka mi povedala ze obchodnika by nemalo zaujimat z akej adresy mu prisli peniaze a na zaklade toho by nemal stornovat objednavku. Takze to je asi ich nejaka specialita.
Ale na druhej strane maju moznost na nete urobit objednavku ze "SHIP-TO-DIFFERENT ADDRESS" co by mohlo tento problem vyriesit
Ak obchodnik nezaziada o peniaze kartovu spolocnost tak ta posle peniaze naspat na moj ucet v plnej sume co sa aj stalo
Podla medzinar. protokolu by to malo byt do 10 prac dni.
Nemusel som nikde nic reklamovat, udialo sa to automaticky ako hovorila operatorka. Dokonca sa mi zmenil aj automaticky vypis na ucte v inet-bankingu. Polozka s debetom aj s kreditom dokonca sama zmizla, no haluz.
Keby neviem o co ide, uz som zas v soku ze ma zas al-dzazira tuneluje
Skusim este ten "SHIP-TO-DIFFERENT ADDRESS" co to spravi
-
inspiring_roentgen
-
vigorous_fermi
Keď nakupujem z USA, používam bezplatnú službu od Viaddress.com, pretože poskytujú bezplatnú americkú virtuálnu adresu, takže sa dá nakupovať od ktoréhokoľvek predajcu alebo ebayre z USA a Viaddress prepošle nákup tebe. Prihlásiš sa na http://www.viaddress.com, ihned dostaneš email so svojou US adresou a môžeš ju začať používať na nákupy od amerických predajcov, od Amazon a Ebay predajcov.
Viaddress tiež môže kúpiť pre teba tovar, ak americký predajca neakceptuje medzinárodné kreditné karty – a bez poplatkov.
Je to veľmi užitečné, mrknite na to http://www.viaddress.com

Viaddress tiež môže kúpiť pre teba tovar, ak americký predajca neakceptuje medzinárodné kreditné karty – a bez poplatkov.
Je to veľmi užitečné, mrknite na to http://www.viaddress.com
-
inspiring_kepler
-
vigorous_fermi
viete nieco o firme viaddress.com?
Tvrdia ze keď americký predajca neprijíma medzinárodné transakcie, Viaddress kúpi produkty pre vás, BEZ POPLATKOV,
potom odošle nákup k vám domov. Jediné, čo zaplatíte, je poštovné!
Registrácia na www.viaddress.com je zadarmo. mali by ste takto ziskat osobnú americkú adresu, ktorú môžete použiť na nakupovanie
od amerických predajcov a Viaddress vám vaše balíky prepošle priamo na slovensko.
Takýto transport a doručovanie je vraj oveľa lacnejšie ako poštovné a kuriérske služby v USA.
Tvrdia ze keď americký predajca neprijíma medzinárodné transakcie, Viaddress kúpi produkty pre vás, BEZ POPLATKOV,
potom odošle nákup k vám domov. Jediné, čo zaplatíte, je poštovné!
Registrácia na www.viaddress.com je zadarmo. mali by ste takto ziskat osobnú americkú adresu, ktorú môžete použiť na nakupovanie
od amerických predajcov a Viaddress vám vaše balíky prepošle priamo na slovensko.
Takýto transport a doručovanie je vraj oveľa lacnejšie ako poštovné a kuriérske služby v USA.
-
inspiring_kepler
pedro ty si robis srandu alebo co ?pedro15 napísal:Keď nakupujem z USA, používam bezplatnú službu od Viaddress.com ...
Najprv to prezentujes akoze uz si nieco nakupoval a vo svojom dalsom prispevku to pises vo forme iba odsledovanej reklamy tebou samym.
Kazdopadne ak sa to podari napisem presny postup.
A ziju z postovneho, poplatku za sklad a neviem teraz presne ci nie aj z poplatku ze vyuzivaju sluzbu PayPal na prijem platieb.
Platit skoro 5 % navyse PayPalu za vyuzitie ich sluzby v tomto pripade je naozaj dost.
-
inspiring_kepler
pedro ty si aj uzivatel "sota" alebo si to len okopiroval ?sota napísal:kdo nakupuje z USA, ja väčšinou používam bezplatnú službu od Viaddress.com, pretože poskytujú bezplatnú americkú virtuálnu adresu, takže sa dá nakupovať od ktoréhokoľvek predajcu alebo ebayre z USA a Viaddress prepošle nákup tebe. Prihlásiš sa na http://www.viaddress.com , ihned dostaneš email so svojou US adresou a môžeš ju začať používať na nákupy od amerických predajcov, od Amazon a Ebay predajcov. Viaddress tiež môže kúpiť pre teba zbožie, ak americký predajca neakceptuje medzinárodné kreditné karty – a bez poplatkov. Je to veľmi užitečné, mrknite na to http://www.viaddress.com
-
inspiring_kepler
Takze tu je pokec o mojom nakupe z USA cez www.viaddress.com
Zaregistroval som sa na http://www.viaaddress.com
Pridelili mi USA adresu, ktoru som neskor ale aj tak vobec nevyuzil.
Uz som mal konto na PayPal. Bez konta na PayPal-e nenakupite nic, takze je to prva neobiditelna podmienka.
E-shopy ktore som skusal ani jeden neposielali mimo USA a ani sa mi nedalo objednat tovar na USA adresu ktoru mi pridelili. Jednoducho majitel platobnej karty (akoze ja) nebol z USA tak platbu neskor vratili naspat (do 14 dni).
Takze som bol nuteny vyuzit ich sluzbu "Concierge service" co je sluzba cez prostrednika, ktorym bol samotny "viaddress team".
Po prihlaseni do konta na viaddress som vyplnil formular s popisom tovaru aky som presne chcel a kde ho hladat a za aku cenu (stranka e-shopu a pod). Po odoslani formularu som bol vyzvany na zaplatenie penazi cez PayPal co som urobil. Formulare im ale spravne nefungovali a vsetko som musel riesit potom aj tak cez e-mail (horor).
Takto som si objednal dve zasielky a to lasergrip + patky od Midwest-tactical a puzdro od Crossbreed Holster. Tieto zasielky potom cakali u viaddress dokial som ich nedal poslat k sebe domov.
Posiela sa to v jednom baliku aby sa usetrilo na nakladoch. To sa tiez realizuje cez formular, ktory tiez ale nefungoval tak som musel zas e-mailovat co vlastne chcem s balikmi urobit (horor).
Tak mi to poslali a za 3 dni to bolo na colnom urade v BA
Colny urad: Na baliku bola cena 66 $ co samozrejme nesedelo s cenou tovaru v baliku. Vyclenie som si nechal urobit cez externu firmu za poplatok. Kedze som nevedel ci balik otvoria (ze vraj 80% otvaraju) tak som dal cenu tovaru cez doklad o zaplateni PayPal 144 € aby neboli problemy (cena tovaru bola aj tak este vyssia).
Co som neskor zistil bola chyba co ma stala 27 € ako colny dlh
Balik vobec neotvarali, vyrubili clo a koniec. Nakoniec ani v baliku nebola kopia faktury od Midwest-tactical, takze by nevedeli aj tak skutocnu cenu lebo tam bola len cena kozeneho puzdra. Ked som sa nad tym zamyslel tak ani ja som v podstate nevedel zakolko to viaddress kupil od midwest-u
Z 3 dni colneho konania som mal balik doma, samozrejme vysmiaty ako leco, ze mam vysnene doplnky ktore by som v EU nezohnal, ani ten colny dlh ma tak netrapil
Takze nakup cez "viaddress" len pre tych co maju chut pisat anglicky cez e-mail a su trpezlivi. O nejakom pohodlnom bezproblemovom nakupe sa tu isto neda hovorit
Ale ked chcete nakupovat z USA musite preto nieco aj urobit, asi len "demokraciu" siria USA bez vyzvania.
A tu je financa kalkulacia co kolko ma asi stalo:
Kozene puzdro od Crossbreed:
Cena v ich e-shope + 10$ doprava k viaddress + 5% PayPal poplatok z celej sumy.
Lasergrip + patky od Midwest-tactical:
Doprava vsetkeho spolu z USA ku mne domov 85$.
Colny dlh + poplatok firmy za colne jednanie 36€.
A to je asi vsetko
Made in USA

Zaregistroval som sa na http://www.viaaddress.com
Pridelili mi USA adresu, ktoru som neskor ale aj tak vobec nevyuzil.
Uz som mal konto na PayPal. Bez konta na PayPal-e nenakupite nic, takze je to prva neobiditelna podmienka.
E-shopy ktore som skusal ani jeden neposielali mimo USA a ani sa mi nedalo objednat tovar na USA adresu ktoru mi pridelili. Jednoducho majitel platobnej karty (akoze ja) nebol z USA tak platbu neskor vratili naspat (do 14 dni).
Takze som bol nuteny vyuzit ich sluzbu "Concierge service" co je sluzba cez prostrednika, ktorym bol samotny "viaddress team".
Po prihlaseni do konta na viaddress som vyplnil formular s popisom tovaru aky som presne chcel a kde ho hladat a za aku cenu (stranka e-shopu a pod). Po odoslani formularu som bol vyzvany na zaplatenie penazi cez PayPal co som urobil. Formulare im ale spravne nefungovali a vsetko som musel riesit potom aj tak cez e-mail (horor).
Takto som si objednal dve zasielky a to lasergrip + patky od Midwest-tactical a puzdro od Crossbreed Holster. Tieto zasielky potom cakali u viaddress dokial som ich nedal poslat k sebe domov.
Posiela sa to v jednom baliku aby sa usetrilo na nakladoch. To sa tiez realizuje cez formular, ktory tiez ale nefungoval tak som musel zas e-mailovat co vlastne chcem s balikmi urobit (horor).
Tak mi to poslali a za 3 dni to bolo na colnom urade v BA
Colny urad: Na baliku bola cena 66 $ co samozrejme nesedelo s cenou tovaru v baliku. Vyclenie som si nechal urobit cez externu firmu za poplatok. Kedze som nevedel ci balik otvoria (ze vraj 80% otvaraju) tak som dal cenu tovaru cez doklad o zaplateni PayPal 144 € aby neboli problemy (cena tovaru bola aj tak este vyssia).
Co som neskor zistil bola chyba co ma stala 27 € ako colny dlh
Balik vobec neotvarali, vyrubili clo a koniec. Nakoniec ani v baliku nebola kopia faktury od Midwest-tactical, takze by nevedeli aj tak skutocnu cenu lebo tam bola len cena kozeneho puzdra. Ked som sa nad tym zamyslel tak ani ja som v podstate nevedel zakolko to viaddress kupil od midwest-u
Z 3 dni colneho konania som mal balik doma, samozrejme vysmiaty ako leco, ze mam vysnene doplnky ktore by som v EU nezohnal, ani ten colny dlh ma tak netrapil
Takze nakup cez "viaddress" len pre tych co maju chut pisat anglicky cez e-mail a su trpezlivi. O nejakom pohodlnom bezproblemovom nakupe sa tu isto neda hovorit
A tu je financa kalkulacia co kolko ma asi stalo:
Kozene puzdro od Crossbreed:
Lasergrip + patky od Midwest-tactical:
Doprava vsetkeho spolu z USA ku mne domov 85$.
Colny dlh + poplatok firmy za colne jednanie 36€.
A to je asi vsetko
Made in USA

-
blissful_heyrovsky
Ahojte, viete mi poradiť? Ak by som chcel na Slovensku predávať dané výrobky v kamennom obchode? Sú tam nejaké prekážky? Máte s tým skúsenosti?
Ďakujem!
Ďakujem!
-
inspiring_mirzakhani
Ma niekto skúsenosti s touto stránkou?
http://www.gunbroker.com/
Ak by som si odtiaľ chcel niečo objednať treba zohnať prostredníka ktorým by mal byť miestny obchod zo zbraňami. Medzi svojimi tam síce Slovensko nemajú ale je tam aj UK takže do EU by to malo byť možné. Potom si už iba ten obchodník naúčtuje niečo za sprostredkovanie napr. v UK je to 5 libier čo je smiešne. Kupoval odtiaľ už niekto niečo? Lebo ceny sú fakt super na podaktoré zbrane. Napr. takéto niečo by som hneď bral.
http://www.gunbroker.com/Auction/ViewIt ... =184603423
http://www.gunbroker.com/
Ak by som si odtiaľ chcel niečo objednať treba zohnať prostredníka ktorým by mal byť miestny obchod zo zbraňami. Medzi svojimi tam síce Slovensko nemajú ale je tam aj UK takže do EU by to malo byť možné. Potom si už iba ten obchodník naúčtuje niečo za sprostredkovanie napr. v UK je to 5 libier čo je smiešne. Kupoval odtiaľ už niekto niečo? Lebo ceny sú fakt super na podaktoré zbrane. Napr. takéto niečo by som hneď bral.
http://www.gunbroker.com/Auction/ViewIt ... =184603423