HS9 Subcompact - prvy dojem
-
inspiring_golick
Aha... chcel som odpovedat co najpresnejsie. Tak som sa snazil si to predstavit... neuspesne 
Nie. Chcel som na puzdre prekrytie celeho zaveru zbrane kozou...takze vobec neprichadza do kontaktu s telom (zaver zbrane). Z puzdra ide pri taseni hned od tela...a pri vkladani do puzdra zase opacne, prilozim na tu hore pretrcajucu cast koze a zasuniem.
Nie. Chcel som na puzdre prekrytie celeho zaveru zbrane kozou...takze vobec neprichadza do kontaktu s telom (zaver zbrane). Z puzdra ide pri taseni hned od tela...a pri vkladani do puzdra zase opacne, prilozim na tu hore pretrcajucu cast koze a zasuniem.
Kúpil by si HS-9 znova? Chcem SC kúpiť tento týždeň. TAk sa pýtam teba ako vlastníka. Ďík za odpoveď
-
inspiring_golick
-
inspiring_golick
-
inspiring_golick
-
inspiring_shockley
...po HS som trosku poskuloval, ale veciam, ktore sa vyrabaju juzne od Budapesti velmi neverim. Tiez by som mozno reagoval inak, keby bola na trhu dlhsie.
Strelba z HS ma ale prijemne prekvapila, lahka, vyborne sa drzi, myslim, ze dodatocna poistka je uplne OK... po 150 ranach z G19 som mal aj lepsiu presnost.
No, nic nie je posledny krat...
Strelba z HS ma ale prijemne prekvapila, lahka, vyborne sa drzi, myslim, ze dodatocna poistka je uplne OK... po 150 ranach z G19 som mal aj lepsiu presnost.
No, nic nie je posledny krat...
-
inspiring_golick
-
inspiring_golick
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 15 years 8 months