Uloženie zbrane
Pozri sem http://www.webforum.sk/viewtopic.php?p=6229#6229 je tam zopár dobrých rád...
Ďakujem
v skorších príspevkoch som našiel citáciu zo zákona, že pri použití trezora je možné zbraň a strelivo skladovať spolu, pri uzamykateľných skrinkách osobitne, hlavou mi ale vŕta, to označenie, že "sejf", že či je to posudzované ako trezor a tým pádom použiteľné na spoločné uloženie zbrane a streliva
v skorších príspevkoch som našiel citáciu zo zákona, že pri použití trezora je možné zbraň a strelivo skladovať spolu, pri uzamykateľných skrinkách osobitne, hlavou mi ale vŕta, to označenie, že "sejf", že či je to posudzované ako trezor a tým pádom použiteľné na spoločné uloženie zbrane a streliva
aris, prešiel som si celú tému, našiel som debaty na rôzne druhy trezorov a skríň, na to čudo čo som tu dal ja som nenašiel nič, tak preto som sa chcel opýtať na názor skúsenejších a tých, ktorí tomu rozumejú viac ako ja
chápem, že pri použití skrinky alebo boxu musia byť zbraň a strelivo uzamknuté osobitne, takisto že pri použití trezoru môžu byť spolu, jediné čo som chcel, je počuť názor na konkrétny sejf/trezor, toť vsjo..
chápem, že pri použití skrinky alebo boxu musia byť zbraň a strelivo uzamknuté osobitne, takisto že pri použití trezoru môžu byť spolu, jediné čo som chcel, je počuť názor na konkrétny sejf/trezor, toť vsjo..
to:miro2851
Je super,ze sa snazis dodrzat literu zakona. Len netreba na vsetko ist tak vedecky.
Ked si kupis ten minitrezor,kludne si do neho daj zbran aj naboje. Ak aj neni k nemu certifikat,neverim ze by ta nejaky policajt za to postihoval. Ono je to urcite bezpecnejsie,ako zamknut naboje niekde do police v kuchyni.
Je super,ze sa snazis dodrzat literu zakona. Len netreba na vsetko ist tak vedecky.
-
inspiring_hellman