Glock 26

Používateľov profilový obrázok
MRBLUE
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa MRBLUE »

BKSL
Hmm,to ze najblizsie tri roky neuvidim nejaky novy tenky Glock v podstate viem,aj ked mozno u Gastona prekvapia. Ale bol by som rad,keby ze aj najblizsie styri roky nevidim politicku propagandu. A uz vobec nie na zbranovom fore. Ak mas potrebu politicky sa prejavit,skus napriklad stranku SMERu,SDKU,MOSTu,SNS a podobne.
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Politika v dnesnej dobe so vsetkym suvisi, preto ak mam moznost, preco by som sa nevyjadril. Vela ludi ma v podpisoch podobne veci a ja v tom nevidim ziaden problem pokial to nie je vulgarne, fakticke klamstvo alebo to porusuje zakony SR.
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

heh, najprv som nevedel o com to tu rozpravate, potom som si vsimol ten podpis.
fico nikdy viac! way to go!
znamy mal este lepsi "fiko je cocot"

ale nazad ku glokom..
MRBLUE
častý prispievateľ

Každý kto je pri moci má tendenciu obmedzovať drzitelov zbraní. Nepredpokladam že nová vláda by mala snahu opačnu. Preto vnímam vladarov ako hrozbu milovníkov zbraní,bez rozdielu kto momentálne je pri koryte. Preto má zaraza že si tuna,na odborno-zaujmovej stránke niekt honi na politickej propagande.
DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

Kazdy nie. Finsky zakonodarcovia odmietli obmedzovanie prav drzitelov zbrani ako reakciu na ten masaker so strelnou zbranou u nich.
luke
častý prispievateľ

pokial viem, tak fico nijak vazne nezasiahol do nasich slobod nosit a drzat, my ho smrtelne neznasame z uplne inych dovodov. napr. preto, lebo je nekompetentny psychopat, klamar, bolsevik, vulgarny populista, po novom podvodnik a mnoho dalsich privlastkov. ze slovensko 4 roky zrazal na kolena a tvrdil, ze robi pravy opak, ze za jeho safarenia sme sa vratili o 20 rokov dozadu, co sa tyka korupcie, etc..
MRBLUE
častý prispievateľ

Vieš ktorý politik nekradne? Ten ktorého nezvolia. Kto má potrebu niečo zmenit,ucinil tak vo voľbách. Tuna myslím nejaké politikarcenie nemá čo robit. Howg! :)
luke
častý prispievateľ

ja sa ti len snazim objasnit motivaciu. taktiez nemam zaujem sa bavit o politike v tejto teme, som rad ze sme vyhrali. podpis je isto nazor, ale nie je to prispevok, takze...
MRBLUE
častý prispievateľ

takze: Mily luke,BKSL a Vam podobni. Na mieste administratora by som ludi,co si daju do popisu take nieco ako BKSL,zablokoval rovnako ako niekoho,co by si tam dal reklamu. Nepochybujem ze k chodu statu a sveta politika patri,ale myslim ze tuna nema co robit v takejto podobe. V poslednom obdobi mam uz skratka dost debilov bez erekcie,co si to kompenzuju agitovanim svojic (cervenych,modrych a inych) politickych nazorov!!! Preto sa na tejto stranke odmlcim. Snad sa to casom zmeni.
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Blue, sloboda slova ti nič nehovorí?! Sú isté pravidlá, ktoré keby niekto prekročil, určite by musel mazať, alebo by mu admini napálil ban. Ale toto isto nie je ten prípad. Stále je to v medziach slušnosti, tak si trošku schlaď hlavu.
:wink:
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

MRBLUE neboj sa, aj podpis sa casom zmeni, len teraz je to podla mna potreba takto formulovat, aby sme aj neskor mali este moznost pisat bez strachu na podobnych forach ako je toto.
tycho28
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa tycho28 »

..
Naposledy upravil/-a tycho28 v 11 Dec 2013, 14:54, upravené celkom 1 krát.
miro285
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Na jednej strane rozumiem, že ceny poskytujú osobne, lebo hocikto môže napísať že je policajt. Trošku ma ale zaráža prístup s tými 3 kusmi :?
tycho28
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa tycho28 »

..
Naposledy upravil/-a tycho28 v 11 Dec 2013, 14:53, upravené celkom 1 krát.
oci
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa oci »

mam 26-ku a striela sa mi z nej rovmako dobre ako z mojho CZ SP-01 SHADOW-va, s tym rozdielom ze 26-ka neroby zavady a nic sa v nej nelame aj po niekolko tisic ranach. Tak som sa rozhodol kupit si popri BABYglocku aj velky glock a zacat sutazit so 17-nastkou 4-tej generacie. Zastavil som sa v HERMESE aby som sa spytal na podmienky a cenu pre OZ. Ten borec za pultom sa tvaril ako majster sveta, stazoval sa na zlu politiku zliav ktore dava glock nespravnym ludom, ktori si to nezasluzia a naviac si este dovoluju taku hroznu vec, ze povedia za kolko zbran naozaj kupili.
Odchadzal som odtial s presvedcenim ze si proste glocka kupim niekde inde.
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"