Glock 26
BKSL
Hmm,to ze najblizsie tri roky neuvidim nejaky novy tenky Glock v podstate viem,aj ked mozno u Gastona prekvapia. Ale bol by som rad,keby ze aj najblizsie styri roky nevidim politicku propagandu. A uz vobec nie na zbranovom fore. Ak mas potrebu politicky sa prejavit,skus napriklad stranku SMERu,SDKU,MOSTu,SNS a podobne.
Hmm,to ze najblizsie tri roky neuvidim nejaky novy tenky Glock v podstate viem,aj ked mozno u Gastona prekvapia. Ale bol by som rad,keby ze aj najblizsie styri roky nevidim politicku propagandu. A uz vobec nie na zbranovom fore. Ak mas potrebu politicky sa prejavit,skus napriklad stranku SMERu,SDKU,MOSTu,SNS a podobne.
-
inspiring_kepler
Každý kto je pri moci má tendenciu obmedzovať drzitelov zbraní. Nepredpokladam že nová vláda by mala snahu opačnu. Preto vnímam vladarov ako hrozbu milovníkov zbraní,bez rozdielu kto momentálne je pri koryte. Preto má zaraza že si tuna,na odborno-zaujmovej stránke niekt honi na politickej propagande.
pokial viem, tak fico nijak vazne nezasiahol do nasich slobod nosit a drzat, my ho smrtelne neznasame z uplne inych dovodov. napr. preto, lebo je nekompetentny psychopat, klamar, bolsevik, vulgarny populista, po novom podvodnik a mnoho dalsich privlastkov. ze slovensko 4 roky zrazal na kolena a tvrdil, ze robi pravy opak, ze za jeho safarenia sme sa vratili o 20 rokov dozadu, co sa tyka korupcie, etc..
takze: Mily luke,BKSL a Vam podobni. Na mieste administratora by som ludi,co si daju do popisu take nieco ako BKSL,zablokoval rovnako ako niekoho,co by si tam dal reklamu. Nepochybujem ze k chodu statu a sveta politika patri,ale myslim ze tuna nema co robit v takejto podobe. V poslednom obdobi mam uz skratka dost debilov bez erekcie,co si to kompenzuju agitovanim svojic (cervenych,modrych a inych) politickych nazorov!!! Preto sa na tejto stranke odmlcim. Snad sa to casom zmeni.
-
inspiring_kepler
mam 26-ku a striela sa mi z nej rovmako dobre ako z mojho CZ SP-01 SHADOW-va, s tym rozdielom ze 26-ka neroby zavady a nic sa v nej nelame aj po niekolko tisic ranach. Tak som sa rozhodol kupit si popri BABYglocku aj velky glock a zacat sutazit so 17-nastkou 4-tej generacie. Zastavil som sa v HERMESE aby som sa spytal na podmienky a cenu pre OZ. Ten borec za pultom sa tvaril ako majster sveta, stazoval sa na zlu politiku zliav ktore dava glock nespravnym ludom, ktori si to nezasluzia a naviac si este dovoluju taku hroznu vec, ze povedia za kolko zbran naozaj kupili.
Odchadzal som odtial s presvedcenim ze si proste glocka kupim niekde inde.
Odchadzal som odtial s presvedcenim ze si proste glocka kupim niekde inde.