Plynova pistol
-
inspiring_haibt
-
inspiring_mayer
Nezabudni tomu cloveku detailne vysvetlit, do coho ide. A rozhodne by som najprv skusal tie najslabsie, 20 mg. 120 mg nabojky som si ja objednal na http://www.pistole.sk .
-
inspiring_haibt
-
inspiring_mayer
To je tiez pravda. Vyrazne lacnejsie ale nezozenies ani 20 mg. Okrem toho...ja rozmyslam tak, ze co by ma to stalo, ak v kritickom momente by som nemal v zasobniku 120 mg, ale trebars iba 20 mg. To nie je predsa jednorazova zalezitost typu strelnica. Mozno to pouzijes raz za rok, mozno raz za tri roky, ak budes mat stastie, tak mozno vobec. Ale ked to budes musiet pouzit, budes velmi rad, ze mas to najucinnejsie, co mozes mat.
-
inspiring_haibt
-
inspiring_haibt
to pavolu
Ako som už inde tu na fóre písal (konkrétne tu) - nosenie plynovky je blbosť. Nedajboh ju vytiahneš na borca, čo má pri sebe ostrú zbraň a už ťa len obkreslia oranžovým sprayom!
Chápem, že možno máš 16 rokov a zbroják si kvôli veku nemôžeš urobiť. Stokrát lepší ako plyňák, podľa mňa, je v takom prípade teleskopický obušok! Je pohotový, stopercentne účinný proti zveri a pri troche tréningu s ním v pohode polámeš ruky aj 100 kg borcovi!
A tí, čo máte vek na zbroják - plyňáky stoja okolo 3.000,-Sk. Za tú cenu sa už dá v pohode kúpiť dobrá jazdená zbraň.
Ako som už inde tu na fóre písal (konkrétne tu) - nosenie plynovky je blbosť. Nedajboh ju vytiahneš na borca, čo má pri sebe ostrú zbraň a už ťa len obkreslia oranžovým sprayom!
Chápem, že možno máš 16 rokov a zbroják si kvôli veku nemôžeš urobiť. Stokrát lepší ako plyňák, podľa mňa, je v takom prípade teleskopický obušok! Je pohotový, stopercentne účinný proti zveri a pri troche tréningu s ním v pohode polámeš ruky aj 100 kg borcovi!
A tí, čo máte vek na zbroják - plyňáky stoja okolo 3.000,-Sk. Za tú cenu sa už dá v pohode kúpiť dobrá jazdená zbraň.
Naozaj sa nechcem nikoho dotknut, ale vela mladych radsej riesi plynovku aj ked je naozaj ako pise Panze nanic, pretoze ta hracka vyzera ako ostra zbran a to ich na tom laka. Poviem o sebe otvorene, ze keby som mal ja 16 rokov, tiez by som si ju asi kupil. Teraz ked mam ostru zbran, viem ze je to vec, ktora ta skor dostane do pruseru ako pomoze. Ja pspbne pri sebe nosim 21" teleskop a ked to vyzaduju okolnosti, tak si zavesim na opasok Cizu. Aj ked je tazka jak hovado. 
-
vigorous_curie
no plynivku by som do mesta aj tak nenosil (aj tak v kazdej 2 diskoteke prehladavaju ludi) zijem nedaleko miesta kde ludia chodia vencit psov ,no a ty sa tam casto stretavaju aj bez majitelov mam uz par zazitkov a uz len pre pocit bespecia je dobra a okrem toho nedaleko byva respektive nebyva
komunita bezdomovcov (inak byvam v dobrej stvrti ale bezdakom je to jedno a policiu prestalo bavyt ich nahananie) no a miestny stanok bol vykradnuty uz 2 tento polrok . dokonca sme si kupili kvoli tomu aj psa ( BUlmastifa )
Bezdomovci su vacsinov naliati alebo sfetovani a v tom pripade je ucinok plynovky o dost nizsi, pretoze polopate povedane ich organizmus je vplyvom alkoholu alebo psychotropnych latok o dost spomaleny a kym ich organizmus zareaguje na drazdivu latku mozes mat kudlu medzi rebrami. Vzdy, vzdy a este raz vzdy je najrozumnejsie sa takejto konfrontaci vyhnut trebars aj utekom a co sa tyka psov, dajme tomu, ze moze byt. Mozno by som este zvazil elektricky paralizator. Ale tam je samozrejme potrebny priami kontakt s utocnikom. Ale ked to zhrniem, ak si inteligentny a mas rozum na mieste, co dufam, kup si tu plynovku a uvidis...
to pavelu:
musim len suhlasit s tym co tu napisali panzer s igorosom. ja sam som tatkovi kupil plynovku domov, ze nech ma pre istotu, byvame totiz uplne na kraji dediny a o dva domy dalej je "gheto" ale ked som po pol roku dosiel domov a zistil som, ze tatko garazuje plynaka pri traktore v sope, lebo sa boji, ze ho v pripade pouzitia niekto zastreli, tak som mu musel dat zapravdu. Takze pod 21 rokov sa da jednoznacne doporucit teleskop aj ked je nutne sa s nim naucit aspon nejakym zakladom. Ale to je nutne aj so zbranou(aj plynovou).
musim len suhlasit s tym co tu napisali panzer s igorosom. ja sam som tatkovi kupil plynovku domov, ze nech ma pre istotu, byvame totiz uplne na kraji dediny a o dva domy dalej je "gheto" ale ked som po pol roku dosiel domov a zistil som, ze tatko garazuje plynaka pri traktore v sope, lebo sa boji, ze ho v pripade pouzitia niekto zastreli, tak som mu musel dat zapravdu. Takze pod 21 rokov sa da jednoznacne doporucit teleskop aj ked je nutne sa s nim naucit aspon nejakym zakladom. Ale to je nutne aj so zbranou(aj plynovou).