Zbroják, skúšky a literatúra
-
vigorous_archimedes
pokusil som sa zbuchat stranku ako na ZP. ten server je bez domeny a mam ho hlavne na hranie
, ale casom bude domena a snad aj nejaky pravidelnejsi obsah. Snad ten clanocek niekomu pomoze
len pre info - bol som sa na PZ informovat o moznosti rozsirenia na "A" , zivnostenksy im stacil ako dovod.
co ma potesilo - vraj pri rozsirovani uz nemusim robit skusky, ak som uz raz skusky robil.
este som ale zabudol , tak sa opytam vas : musim zase pri rozsirovani priniest potvrdenie od lekara ??
dakujem
p.s. kapula dobra www len tak dalej
co ma potesilo - vraj pri rozsirovani uz nemusim robit skusky, ak som uz raz skusky robil.
este som ale zabudol , tak sa opytam vas : musim zase pri rozsirovani priniest potvrdenie od lekara ??
dakujem
p.s. kapula dobra www len tak dalej
-
inspiring_cray
to: kapula
akurat drobna nepresnost:
inak, ak budes chciet riesit aj domenu, kludne sa ozvi, je to moj chlebik
webka je super, ja som tieto info tiez zhanal po castiach...pokusil som sa zbuchat stranku ako na ZP. ten server je bez domeny a mam ho hlavne na hranie , ale casom bude domena a snad aj nejaky pravidelnejsi obsah. Snad ten clanocek niekomu pomoze
akurat drobna nepresnost:
pokial viem, tak pri ziadosti sa podava 500Sk kolok a ku skuske si treba priniest kolky za 1500,- ( aspon tak to bolo minuly tyzden na ORPZ v Nitre, ked som si podaval ziadost )a predložíme 2 fotky formátu 30 x 35 mm (zdá sa mi že ako na občiansky) a 1500 korunový kolok.
inak, ak budes chciet riesit aj domenu, kludne sa ozvi, je to moj chlebik
-
friendly_proskuriakova
-
blissful_leavitt
-
inspiring_jang
Na psychotest ta moze iba poslat tvoj lekar ak ma o tebe nejake pochybnosti, ale to fakt davaju iba vynimocne. A na Cecko urcite potvrdenie potrebujes, ved Cecko je na výkon povolania. Inac ak by si prestal posobit v praci kde to Cecko potrebujes, tak budes musiet zbrojak vratit. Tak si pre istotu urcite urob aj Becko a ak si v nejakom klube tak aj Ecko.