Zbroják, skúšky a literatúra

vigorous_archimedes

Príspevok od používateľa vigorous_archimedes »

Ďakujem ti za odpoveď. Už som sa nalakal že to bude treba robiť znova. To mi docela odlahlo, ono by to malo byt logicky normalne ze co más by si uz nemal rbit znova pokial neporusis nejak zakon... Takze je to v pohode... dufam
Používateľov profilový obrázok
kapula
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

pokusil som sa zbuchat stranku ako na ZP. ten server je bez domeny a mam ho hlavne na hranie :), ale casom bude domena a snad aj nejaky pravidelnejsi obsah. Snad ten clanocek niekomu pomoze
peto543
prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa peto543 »

len pre info - bol som sa na PZ informovat o moznosti rozsirenia na "A" , zivnostenksy im stacil ako dovod.
co ma potesilo - vraj pri rozsirovani uz nemusim robit skusky, ak som uz raz skusky robil.
este som ale zabudol , tak sa opytam vas : musim zase pri rozsirovani priniest potvrdenie od lekara ??
dakujem

p.s. kapula dobra www len tak dalej
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

peto543
lek.potvrdenie nepotrebujes
inspiring_cray

Príspevok od používateľa inspiring_cray »

to: kapula
pokusil som sa zbuchat stranku ako na ZP. ten server je bez domeny a mam ho hlavne na hranie , ale casom bude domena a snad aj nejaky pravidelnejsi obsah. Snad ten clanocek niekomu pomoze
webka je super, ja som tieto info tiez zhanal po castiach...
akurat drobna nepresnost:
a predložíme 2 fotky formátu 30 x 35 mm (zdá sa mi že ako na občiansky) a 1500 korunový kolok.
pokial viem, tak pri ziadosti sa podava 500Sk kolok a ku skuske si treba priniest kolky za 1500,- ( aspon tak to bolo minuly tyzden na ORPZ v Nitre, ked som si podaval ziadost )

inak, ak budes chciet riesit aj domenu, kludne sa ozvi, je to moj chlebik :-)
friendly_proskuriakova

Príspevok od používateľa friendly_proskuriakova »

nazdar, bol som sa v piatok pytat u nas na PZ,ci by bolo mozne dostat Acko - nosenie,povedali mi,ze to nie je mozne a ze ani podnikatelom vynimky nedavaju,ze im postacuje B.... viete mi poradit ako sa k tomu mozem dopracovat aby som nemal zbran len v trezore a na strelnicu? :cry: :cry: :cry: vopred dakujem
inspiring_newton

fakt zaujimave zdovodnenie policajtov :ani podnikatelom VYNIMKU nedavame :roll:
blissful_leavitt

Príspevok od používateľa blissful_leavitt »

Zdravim!Chcel by som dat ziadost na skp.C,v Trebisove a teraz neviem ci treba ist na psychotest alebo nie,je potrebne potvrdenie od zamestnavatela?Vopred vam dakujem!
inspiring_jang

Príspevok od používateľa inspiring_jang »

Na psychotest ta moze iba poslat tvoj lekar ak ma o tebe nejake pochybnosti, ale to fakt davaju iba vynimocne. A na Cecko urcite potvrdenie potrebujes, ved Cecko je na výkon povolania. Inac ak by si prestal posobit v praci kde to Cecko potrebujes, tak budes musiet zbrojak vratit. Tak si pre istotu urcite urob aj Becko a ak si v nejakom klube tak aj Ecko.
djuri
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa djuri »

Ako je to pri predkladani potvrdenia od lekara a streleckeho klubu? Je nejak stanovene ake stare maximalne mozu byt? Lebo v zakone som si to nevsimol..
inspiring_newton

djuri
pravidlom je ,ze akceptuju do 3 mesiacov od vystavenia
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Na samotnej ziadosti dolu je velkym a hrubym napisane:
"DOKLADY NESMÚ BYŤ V ČASE PODANIA STARŠIE AKO 3 MESIACE !"
(aj s tou medzerou pred vykricnikom :wink: )

Ci to ma aj oporu v zakone, to sa mi teraz hladat nechce.
djuri
častý prispievateľ

yarco neviem ci mam ine tlacivo ziadosti ale ja mam dolu napisane len
" Poznamka: *) Nehodiace sa preciarknite" :D
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

djuri:
Na tej mojej je ta hlaska medzi zoznamom 11-tich veci, ktore treba k ziadosti prilozit, a tou "tvojou" poznamkou.

Netvrdim, ze mi nedali na PZ nejaky archaicky formular, ale svoju ulohu splnil na 1-ku, tak si jeho scan nostalgicky uchovavam :)
djuri
častý prispievateľ

yarco to bude asi tym, ja tam mam len 9 veci co treba prilozit :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"