Uloženie zbrane

polucias
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa polucias »

hmm, na LVčku nie som,,,,
skôr som dúfal že sa to dá spraviť nejak bez výmeny tých preukazov zbraní ale asi sa tomu nevyhnem. :(
Používateľov profilový obrázok
Rudo
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa Rudo »

A ako je to v podnájme ? Kdesi ktosi písal, že mu stačila nájomná zmluva a policajti vydali preukaz źbrane s tou adresou. Chcem si zadovážiť SA-58 (vystihol som ten nejdebilnejší čas ... :roll: ), ale prechodný pobyt si tam vybaviť neviem.
kapula
častý prispievateľ
Registered for: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

Ja to tak mam, napisali mi to na adresu uvedenu v najomnej zmluve.
Neny
občasný prispievateľ

Príspevok od používateľa Neny »

To Kapula. To ti museli prepísať preukazy zbrane aj na krátke, alebo tie môžu zostať písané na trvalí pobyt?
kapula
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Kratke mam na A, takze tam nieje ziadna adresa, prepisoval som len adresu na 58.

Ale keby som mal B, tak prepisujem vsetky adresy.
Rudo
častý prispievateľ

Chlapi pred dvoma hodinami som volal na senické zbrane-strelivo kde mi povedali, že musím mať vybavený prechodný pobyt a nájomná zmluva nestačí. Takže "u nás" sa držia striktne litery zákona.
kapula
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Nepametam si ze by to bolo v zakone. Mne policajt povedal ze mi to da hocikde, len mu musim nejako dokladovat ze tam byvam, nech to ma niecim podlozene, cize prechodny pobyt, LV, najomna zmluva..
BTV
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BTV »

Pokial viem tak by si mal mat zbran v mieste tvojho bydliska.

Pokial policajtovi zdokladujes ze niekde byvas, tak by ti policati nemali robyt ziadne problemy.

Najomnou zmluvou dokladujes svoje bydlisko, ci uz to je trvale, alebo prechodne, tak to policia musi vziat na vedomie!
Rudo
častý prispievateľ

Tetuša zrejme myslela toto:
§ 2
Vymedzenie niektorých pojmov
r) miestom pobytu adresa trvalého pobytu alebo prechodného pobytu štátneho občana Slovenskej republiky7) alebo adresa trvalého pobytu alebo prechodného pobytu cudzinca;8) za miesto pobytu na účely tohto zákona sa nepovažuje adresa obecného úradu alebo mestského úradu,

Povedala, že musí mať úradne potvrdené, že sa na to mieste zdržiavam. Povedal som jej, že som sa pýtal právnika a ten povedal, že stačí nájomná zmluva ... v Senici nestačí.
BTV
častý prispievateľ

Hm.... Tak to ti neostava nic ine ako ist so suhlasom majitela nehnutelnsti na mestsky urad vybavit si prechodne bydlisko.... :(
Rudo
častý prispievateľ

Pracuje sa na tom... uvidime čo povie majordomus. A keď bude vyzvedať na čo to chcem ... :oops:
BTV
častý prispievateľ

Povedz ze to potrebujes na socialku kvoli prispevku na byvanie.... :twisted:

(take som uz vystavoval tri...) :wink:
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

to je na PZ to najhorsie ze kazde si toen zakon vylozi podla svojho a to co nieje niekde problem inde vidia ako nedodrzanie zakona :( nechapem preco nemaju standart a nefunguju rovnako :(
NASTY
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NASTY »

mam jednu teoreticku otazku a to - zijem s priatelkou, mam doma zbran, a teraz - zbran musi byt uzamknuta, ako to chapat, ja mam besp. dvere taky standard myslim ze besp. trieda3, cize ked mam zbran doma je uzamknuta pretoze ku nej nema pristup nik len ja a priatelka ta sa toho nechyti ani keby ta zbran lezala tyzden na zemi v strede izby, takze neviem ako to chapat uz ak sa mi niekto dostane do bytu tak je jedno ci ju mam v skrini alebo nejakom trezoriku z Metra za 30€, ja si myslim pokial ju budem mat aj volne polozenu na stole tak..., samozrejem nie ked pride navsteva a pod. a dalsia vec ak ju mate na ochranu svojej osoby a majetku ako rychlo by ste ju vedeli pouzit keby sa nieco stalo???
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

to ze sa toho priatelka nechyti je jedno, navyse co v pripade navstevy. takze toto bohuzial nestaci
Zamknuté

Návrat na "Zákon o zbraniach"