skôr som dúfal že sa to dá spraviť nejak bez výmeny tých preukazov zbraní ale asi sa tomu nevyhnem.
Uloženie zbrane
Tetuša zrejme myslela toto:
§ 2
Vymedzenie niektorých pojmov
r) miestom pobytu adresa trvalého pobytu alebo prechodného pobytu štátneho občana Slovenskej republiky7) alebo adresa trvalého pobytu alebo prechodného pobytu cudzinca;8) za miesto pobytu na účely tohto zákona sa nepovažuje adresa obecného úradu alebo mestského úradu,
Povedala, že musí mať úradne potvrdené, že sa na to mieste zdržiavam. Povedal som jej, že som sa pýtal právnika a ten povedal, že stačí nájomná zmluva ... v Senici nestačí.
§ 2
Vymedzenie niektorých pojmov
r) miestom pobytu adresa trvalého pobytu alebo prechodného pobytu štátneho občana Slovenskej republiky7) alebo adresa trvalého pobytu alebo prechodného pobytu cudzinca;8) za miesto pobytu na účely tohto zákona sa nepovažuje adresa obecného úradu alebo mestského úradu,
Povedala, že musí mať úradne potvrdené, že sa na to mieste zdržiavam. Povedal som jej, že som sa pýtal právnika a ten povedal, že stačí nájomná zmluva ... v Senici nestačí.
-
inspiring_boyd
mam jednu teoreticku otazku a to - zijem s priatelkou, mam doma zbran, a teraz - zbran musi byt uzamknuta, ako to chapat, ja mam besp. dvere taky standard myslim ze besp. trieda3, cize ked mam zbran doma je uzamknuta pretoze ku nej nema pristup nik len ja a priatelka ta sa toho nechyti ani keby ta zbran lezala tyzden na zemi v strede izby, takze neviem ako to chapat uz ak sa mi niekto dostane do bytu tak je jedno ci ju mam v skrini alebo nejakom trezoriku z Metra za 30€, ja si myslim pokial ju budem mat aj volne polozenu na stole tak..., samozrejem nie ked pride navsteva a pod. a dalsia vec ak ju mate na ochranu svojej osoby a majetku ako rychlo by ste ju vedeli pouzit keby sa nieco stalo???