neuposluchnutie výzvy na kontrolu zbrani. ci je to dostatocny dovod neviem nie som od policie
pretoze policia ma pravo "povinnost" kontrolovat ci sa dodrziava zakon .... teda skontrolovat ulozenie zbrane.
Netvrdim ze kontrola automaticky bude utekad pre sudny prikaz ...... ale ak ziskaju dovodne podozrenie ze u teba nieje vsetko poriadku a ty im tu zamienku das (ze ich nevpustis na kontrolu) tak zalezi uz len na nich ako budu postupovat......
takze kde alebo v ktorom zakone to je ... neviem a nestoji mi to za namahu hladat mam setko jak ma bit dlhe v skrini naboje zavery zasobniky zvlast a kratke su tiez osobitne takze az pridu na kontrolu nech sa paci tu je to tu hento a hotovo a ked skoncia nech idu tam odkial dosli a ja budem mat pokoj.
inak vazne sa divim ze sa to tak pitve kazdy sa zachova ako bude chciet ked sa chce niekto snimi natahovat nech sa natahuje ...... nasledky bude znasat sam.
asi tak to vidim ja (nieje to odborne stanovisko na to aby to bol musel by som prestudovat zakony a na to som zas moc lenivy
inak napada mi ze by som mohol odpovedat protiotazkou : skus mi napisat jeden jediny rozumny dovod preco by si PZ nemal umoznit kontrolu ulozenia zbrani ked mas vsetko v poriadku ?