Keďže ja ešte nie som "superstrelec" a mám rozptyl ako brokovnica, dal som ich otestovať chalanom, ktorím to lieta tam kde chcú. Chcel som iba zistiť či som ich dobre osadil. Zo správnych rúk to lietalo asi 5 cm do prava. A výškovo - treba mieriť na stred. V mojich rukách - kružnica s priemerom cca. 20 cm
Mieridlá sú neni vôbec vhodné na mierenku, majú široký zárez a úzku muchu. Ani pri strelbe na IPSC terče a gongy to nie každému vyhovovalo. Ja mierenku nestrielam a na IPSC sa mi tie mieridlá celkom pozdávajú. Mám lepší prehľad, vidím na čo strielam a viem rýchlejšie zamieriť. Mieridlá nezakryjú celý terč, to sa ukázalo ako výhoda hlavne pri strelbe na gongy (15 až 20 m). Pri starých mieridlách som ten gong ani nevidel. Pri Warrenoch ten gong pekne vidím a viem kde strielam. Je to hlavne kvôli tej tenkej muche. A tie gongy aj pekne padali na prvú ranu, čo mi predtým nejak nešlo.
Trocha mi zatiaľ vadí ten špecifický tvar cielnika ale snáď si na to zvyknem. Dalo by sa tomu vyhnúť kúpou Warren Sevigni a nie Tactical ale tie som nevedel zohnať.
Ešte musím doriešiť poriadne uchytenie mušky. Použil som na to tmel na závity CEYS ale toto uchytenie zlyhalo asi po 200 ranách. Takže idem práve objednať nejaký normálny LOCTITE. Ináč nevie niekto podadiť, ktorý typ. Ja som pozeral na LOCTITE 243 (strednopevnostný) alebo LOCTITE 263 (vysokopevnostný). Samozrejme aby sa to ešte niekedy dalo rozobrať