omyl je len DOPORUCENY na zver. V pripade NO mozes pouzit bez problemov, ale pride mi to tak ze v pripade mensieho ohrozenia mozes pouzit len CS aby si sa nedostal do problemov.
Som zberateľ a dúfam, že mi niekto poradí. Da sa ešte zohnať pištoľ s výšľahom mimo osu hlavne(Kymar 85, Bruni Police najlepšie), take ako bolo do roku 2000 povolene, keď ešte neboli dovolene plynovky.
Dalej zhanam poplašné nábojky 8mm P.A.K. s oceľovou nábojnicou, tou striebornou so zeleným špicom.
na co zhanas s vyslahom mimo os hlavne? A isto by som nekupoval nic od Kimaru alebo Bruni, Ekol robi 85ku v ovela lepsom vyhotoveni a v kalibri 9mm PAK
Kapo napísal:Trestné bude, keď ju budeš mať a nosiť. Nutná obrana nie je trestná.
Popravde, ak by som bol magor a po mne strelíš s plynovky, tak ťa vyšrotujem, spolu s kamarátmi magormi, že ťa mater nespozná. Radšej si zožeň kasér, pre istotu a keď ťa budú biť, tak utekaj.
Kapo napísal:Trestné bude, keď ju budeš mať a nosiť. Nutná obrana nie je trestná.
Popravde, ak by som bol magor a po mne strelíš s plynovky, tak ťa vyšrotujem, spolu s kamarátmi magormi, že ťa mater nespozná. Radšej si zožeň kasér, pre istotu a keď ťa budú biť, tak utekaj.
trepeš dristy
A môžme vedieť ako si dospel k takémuto záveru????Na rozdiel od kápa si nenapísal žiadny rozumný argument.Ak s nejakým príspevkom nesúhlasíš napíš prečo a v čom sa ti ten názor nepozdáva ale vyhni sa podobným prejavom.Neber to osobne ale myslím si že každému kto si prečíta kápove a potom tvoje príspevky bude hneď jasné kto skôr trepe
mlb napísal:No len aby sme boli ferovi, Kapo taktiez nenapisal nejako extra vela argumentov...
Ale k veci - precital si viskup.pavol v prvom prispevku, ze dotycny tazatel nema 18? Ta trestnost drzania&nosenia je na mieste.
Ak to myslel na to vysrotovanie po streleni plynovkou, tak to je velmi otazne.
chlapec sa pekne spýtal na fóre, dal normalnu otázku ale každy len po svojom odpovedal. Jasne že nosenie je trestné ak nemá 18 to vie každy ale to že po vystrele s plynovky by ešte niekto niekoho vyšrotoval je blbosť
Pravdu povediac bavme sa tu o normalnych veciach t.j. Otazka odpoveď