Florida,strelba na zasadani skolskej rady
Florida,strelba na zasadani skolskej rady
http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/zahran ... cnika.html
Sialenec sa snazil mierit a zabijat az po tom co ho zasiahli,aspon ja to tak vnimam po vzhliadnuti tohto videa.Silna kava.Ale ta zena mala odvahu a velke,velke stastie,ze to vobec prezila.
Sialenec sa snazil mierit a zabijat az po tom co ho zasiahli,aspon ja to tak vnimam po vzhliadnuti tohto videa.Silna kava.Ale ta zena mala odvahu a velke,velke stastie,ze to vobec prezila.
Naposledy upravil/-a wronski v 16 Dec 2010, 17:11, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_boyd
-
inspiring_boyd
Prehral som si to viacej krat a prvy krat vyzeralo, ze trafil papiere na stole (pohli sa, ale sklon hlavne tomu nenasvedcoval) a druha rana isla stresovo pred neho.
Otazka do plena, keby ste boli v rade a vyhrazal by sa zabitim, cakali by ste na to az zacne strielat?
Ja viem uz sa tu riesila banka ....., ale vidite ze taketo veci sa deju
Otazka do plena, keby ste boli v rade a vyhrazal by sa zabitim, cakali by ste na to az zacne strielat?
Ja viem uz sa tu riesila banka ....., ale vidite ze taketo veci sa deju
tá pani ma dojala, toto sa deje ked niekto nemá šajnu ako za zachovať, 50kg teta, a kabelkou na chlapa 120kg, keby mu dala kopačku/šlepak na oblasť za kolenom, dostane ho na tuti na zem, potom už len chytiť za tvár alebo vlasy a ťahať.
viem že sa mi to dobre hovorí ale keby mala nejaké základy tak nemusel zomrieť ani on, aj ked si to zaslúžil pravdepodobne, ked ohrozoval ľudí na živote bez adekvátneho dôvodu. je len obrovské šťastie že nikoho nedal dole.
osobne si myslím, že by som stuhol tak isto ako všetci ostatný v tej rade, jednoducho je to situácia kedy si hovoria ľudia, je toto možné..., to si ani len robí srandu... na ten šok sa asi nedá pripraviť.
ale skryť sa za ten stôl či čo to bolo je asi najrozumnejšie, nie je to pancier ale určite lepšie ako nechať mu voľný výhľad, a tam už ak by bolo možné by som riešil ťahanie zbrane.
a skôr by som povedal že nejaký strelec by ju ťahal už ako náhle by mu ju zazrel v rukách a nenechal by ho tam stáť 5 minut a debatovať,
ale asi v takej školskej rade nie je výskyt takýchto ľudí veľmi častý, rovnako ako ľudí so záľubov v sebaobrane a zbraniach všeobecne
situácia ale fakt hustá, vďaka aspoň za toho policajta ktorý ho zastavil
viem že sa mi to dobre hovorí ale keby mala nejaké základy tak nemusel zomrieť ani on, aj ked si to zaslúžil pravdepodobne, ked ohrozoval ľudí na živote bez adekvátneho dôvodu. je len obrovské šťastie že nikoho nedal dole.
osobne si myslím, že by som stuhol tak isto ako všetci ostatný v tej rade, jednoducho je to situácia kedy si hovoria ľudia, je toto možné..., to si ani len robí srandu... na ten šok sa asi nedá pripraviť.
ale skryť sa za ten stôl či čo to bolo je asi najrozumnejšie, nie je to pancier ale určite lepšie ako nechať mu voľný výhľad, a tam už ak by bolo možné by som riešil ťahanie zbrane.
a skôr by som povedal že nejaký strelec by ju ťahal už ako náhle by mu ju zazrel v rukách a nenechal by ho tam stáť 5 minut a debatovať,
ale asi v takej školskej rade nie je výskyt takýchto ľudí veľmi častý, rovnako ako ľudí so záľubov v sebaobrane a zbraniach všeobecne
situácia ale fakt hustá, vďaka aspoň za toho policajta ktorý ho zastavil
-
inspiring_boyd
to som sa tam docital ale ako vies nieco povedia v spravach ine napisu a ine sa dozvies z jeho okolia .....wronski napísal:Udajne prepustenie jeho manzelky.Naozaj "padny" dovod.Ale v juesej to tak chodi,bohuzial.
ved praveze to tam tak "chodi" preto je mi trochu divne ze to riesil takym sposobom .......
toto forum vazne spravilo paranoika ... uz pomali prestavam verit aj tomu ze vecer je tma
-
inspiring_tharp
-
inspiring_satoshi