Florida,strelba na zasadani skolskej rady

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
wronski
prispievateľ
Registered for: 18 years 3 months

Florida,strelba na zasadani skolskej rady

Príspevok od používateľa wronski »

http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/zahran ... cnika.html
Sialenec sa snazil mierit a zabijat az po tom co ho zasiahli,aspon ja to tak vnimam po vzhliadnuti tohto videa.Silna kava.Ale ta zena mala odvahu a velke,velke stastie,ze to vobec prezila.
Naposledy upravil/-a wronski v 16 Dec 2010, 17:11, upravené celkom 1 krát.
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

ktovie 1 ranu dal on ...kam isla tazko odhadnut ale v konecnom dosledku takto sa problemy neriesia :(

zaujimave ze markiza to dala cele ... americke televizie dali cenzurovanu verziu ..... zeby mali viac rozumu :shock:
zaujimava aj debata pod clankom .....
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Kurv* kam tento svet speje. :cry:
Kapo
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Mne sa páčilo, ako jedna ženská na neho zaútočila zo zadu kabelkou. Ak by tam nosila tehlu, tak je po ňom.
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Takych hrdinov su plne cintoriny, ale klobuk dole, aspon sa o nieco pokusila.
inspiring_boyd

tehlu....... stacila by jej 22-jka alebo 380-tka :)
len je trochu divne ked bol taky "sialenec" preco ju neposlal na cintorin ako 1-vu ... skratova situacia jak vysita ..... ktovie o co tam vlastne islo .....
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Prehral som si to viacej krat a prvy krat vyzeralo, ze trafil papiere na stole (pohli sa, ale sklon hlavne tomu nenasvedcoval) a druha rana isla stresovo pred neho.
Otazka do plena, keby ste boli v rade a vyhrazal by sa zabitim, cakali by ste na to az zacne strielat?
Ja viem uz sa tu riesila banka ....., ale vidite ze taketo veci sa deju :shock:
wronski
prispievateľ

A da sa v tejto situacii robit nieco ine ako cakat a dufat,ze to nakoniec dobre dopadne?Nastastie to dopadlo zle len pre strelca,ale bolo to o pichny chlp.
Kapo
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Ja našťastie keď riadne vydýchnem, tak som neviditelný. Ale ak by som nebol, tak by som tam asi tiež sedel, ako puk.
agger
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

Rasto pri takomto random shooting sa stanes skor cielom nez pri prepade banky. V banke ide len o peniaze, tu islo o krv...
polucias
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa polucias »

tá pani ma dojala, toto sa deje ked niekto nemá šajnu ako za zachovať, 50kg teta, a kabelkou na chlapa 120kg, keby mu dala kopačku/šlepak na oblasť za kolenom, dostane ho na tuti na zem, potom už len chytiť za tvár alebo vlasy a ťahať.
viem že sa mi to dobre hovorí ale keby mala nejaké základy tak nemusel zomrieť ani on, aj ked si to zaslúžil pravdepodobne, ked ohrozoval ľudí na živote bez adekvátneho dôvodu. je len obrovské šťastie že nikoho nedal dole.

osobne si myslím, že by som stuhol tak isto ako všetci ostatný v tej rade, jednoducho je to situácia kedy si hovoria ľudia, je toto možné..., to si ani len robí srandu... na ten šok sa asi nedá pripraviť.

ale skryť sa za ten stôl či čo to bolo je asi najrozumnejšie, nie je to pancier ale určite lepšie ako nechať mu voľný výhľad, a tam už ak by bolo možné by som riešil ťahanie zbrane.
a skôr by som povedal že nejaký strelec by ju ťahal už ako náhle by mu ju zazrel v rukách a nenechal by ho tam stáť 5 minut a debatovať,
ale asi v takej školskej rade nie je výskyt takýchto ľudí veľmi častý, rovnako ako ľudí so záľubov v sebaobrane a zbraniach všeobecne

situácia ale fakt hustá, vďaka aspoň za toho policajta ktorý ho zastavil
inspiring_boyd

wronski napísal:Udajne prepustenie jeho manzelky.Naozaj "padny" dovod.Ale v juesej to tak chodi,bohuzial.
to som sa tam docital ale ako vies nieco povedia v spravach ine napisu a ine sa dozvies z jeho okolia .....

ved praveze to tam tak "chodi" preto je mi trochu divne ze to riesil takym sposobom .......

toto forum vazne spravilo paranoika ... uz pomali prestavam verit aj tomu ze vecer je tma :D
wronski
prispievateľ

:?:
Naposledy upravil/-a wronski v 16 Dec 2010, 17:18, upravené celkom 1 krát.
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Ten chlapík (predseda?) mal guráž, keď sa ponúkol, aby ostal len sám lebo on podpísal aby jeho ženu prepustili.

Nezabúdajme, že školy sú Gun Free Zone, lebo to je bezpečné.
inspiring_satoshi

Príspevok od používateľa inspiring_satoshi »

Najviac sa mi "pacilo" ako tam cely cas chodil. Ako najvacsi sef, niekedy s rukamy vo vacku. Je vidno, ako si celu sitaciu vychutnaval. Aspon raz v zivote ho niekto "bral vazne". Magora-chudaka. :x
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"