Preco nezakazat zbrane

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

Neviem ci by som v tomto pripade tasil zbran. Vyzeralo to tak ze by v pokoji odisli ale po boji je kazdy general :roll: ...
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Kayeh says as the two were about to leave, he finally saw a chance to strike.
No tak toto by u nás neprešlo. De facto sa priznal, že strielal keď už odchádzali. Má šťastie, že žije v krajine, kde má normálne právo sa brániť.
"If you don't shoot, every day you will have somebody in here trying to rob you, so I wanted to make an example out of them." Kayeh said.
No a keby toto povedal u nás, hneď by z neho novinári urobili brutálneho vraždiaceho monštra. :evil:
inspiring_wright

Príspevok od používateľa inspiring_wright »

inspiring_wright

prečomu niekto neotkopol hlavu iba donho tukali
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

to video som uz videl davnejsie 1 co som si pomyslel ze je to skryta kamera-ako by reagovali ludia na takuto situaciu

...... cely ten incident bol divny ....najpodivnejsie to bolo ze ta zena vobec vstala a odysla clovek by cakal ze po tych rezoch a bodnutiach uz nemoze vstat viem ze sok dokaze preklenut rozne veci ale toto ....

ale krasna ukazka ako reaguju ludia najskor ako cumilovia a az ked sa ich nazbiera viac tak sa pohnu .....

ale tych videi na zamyslenie je tam viac
Používateľov profilový obrázok
TURBIAK
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

ktovie ci to bola realna situacia...
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Nomed napísal:ale krasna ukazka ako reaguju ludia najskor ako cumilovia a az ked sa ich nazbiera viac tak sa pohnu .....
Raz som videl v telke experiment zameraný presne na reakciu ľudí keď neznámy človek potrebuje pomoc. Neidem to tu celé opisovať, ale výsledok bol, že keď si daný človek myslel, že je jediný kto môže pomôcť, tak tam hneď išiel, ale keď vedel že môže pomôcť aj niekto druhý, tak čakal, aby tam išiel ten druhý. Na konci vraveli, že to je normálna ľudská reakcia. Z "normálu" vybočujú skôr tí, čo tam hneď nabehnú aj keď je okolo viac ľudí.

Ináč si nemyslím, že to bola skrytá kamera, lebo tam velice ľahko mohol niekto toho chlapíka sundať, a to je už dosť velké riziko pre toho herca.
DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

Fuj to je hnusne. Odo mna by dostal typek teleskopom na zatylok. Samozrejme ak by to nebolo v Anglicku, kde je nosenie teleskopu zakazane :evil: .
inspiring_proskuriakova

Príspevok od používateľa inspiring_proskuriakova »

to video je strasne, ak by som nezmrzol, tak najidealnejsie by bolo pristupit k tomu chlapovi a strelit zblizka do spanku, aby gula vyletela bezpecnym smerom... ale na to treba iny zaludok
Používateľov profilový obrázok
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa luke »

presne nad takym niecim som rozmyslal, len potom tie potahovacky s neistym koncom.
ako ti nejaky chytrak rozprava ci si mu nemohol len noz z ruky vystrelit alebo nejaku podobnu uzasnost.
inspiring_wright

to uš nieje lucka bytost ale stačiloby penalta na nos a chlapika by viplo alebo mu odleti hlava .... alebo zastrelit kedto nepomože
a nie natacat na mobyl
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"