Preco nezakazat zbrane
-
inspiring_lederberg
-
inspiring_tharp
No tak toto by u nás neprešlo. De facto sa priznal, že strielal keď už odchádzali. Má šťastie, že žije v krajine, kde má normálne právo sa brániť.Kayeh says as the two were about to leave, he finally saw a chance to strike.
No a keby toto povedal u nás, hneď by z neho novinári urobili brutálneho vraždiaceho monštra."If you don't shoot, every day you will have somebody in here trying to rob you, so I wanted to make an example out of them." Kayeh said.
-
inspiring_boyd
to video som uz videl davnejsie 1 co som si pomyslel ze je to skryta kamera-ako by reagovali ludia na takuto situaciu
...... cely ten incident bol divny ....najpodivnejsie to bolo ze ta zena vobec vstala a odysla clovek by cakal ze po tych rezoch a bodnutiach uz nemoze vstat viem ze sok dokaze preklenut rozne veci ale toto ....
ale krasna ukazka ako reaguju ludia najskor ako cumilovia a az ked sa ich nazbiera viac tak sa pohnu .....
ale tych videi na zamyslenie je tam viac
...... cely ten incident bol divny ....najpodivnejsie to bolo ze ta zena vobec vstala a odysla clovek by cakal ze po tych rezoch a bodnutiach uz nemoze vstat viem ze sok dokaze preklenut rozne veci ale toto ....
ale krasna ukazka ako reaguju ludia najskor ako cumilovia a az ked sa ich nazbiera viac tak sa pohnu .....
ale tych videi na zamyslenie je tam viac
-
inspiring_tharp
Raz som videl v telke experiment zameraný presne na reakciu ľudí keď neznámy človek potrebuje pomoc. Neidem to tu celé opisovať, ale výsledok bol, že keď si daný človek myslel, že je jediný kto môže pomôcť, tak tam hneď išiel, ale keď vedel že môže pomôcť aj niekto druhý, tak čakal, aby tam išiel ten druhý. Na konci vraveli, že to je normálna ľudská reakcia. Z "normálu" vybočujú skôr tí, čo tam hneď nabehnú aj keď je okolo viac ľudí.Nomed napísal:ale krasna ukazka ako reaguju ludia najskor ako cumilovia a az ked sa ich nazbiera viac tak sa pohnu .....
Ináč si nemyslím, že to bola skrytá kamera, lebo tam velice ľahko mohol niekto toho chlapíka sundať, a to je už dosť velké riziko pre toho herca.
-
inspiring_proskuriakova
-
inspiring_wright