TASR
- dirty harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 16 years 11 months
Ja to vidím trochu inak. Aby sme sa nerozprávali o niečom takom, že sa niekto proste stoj čo stoj rozhodol vyzbrojiť PZ SR pištolami domácej výroby Grand Power a chce pre to urobiť takmer všetko.
Myslím si že tento rozruch je predčasný a môže konkrétne GP uškodiť, alebo ľuďom ktorí v prospech GP doteraz na MV lobovali.
Ja by som to práve v tomto štádiu nesílil, možno práve toto konanie bez udania konkrétnych mien a zodpovedných nevyzerá zrovna dôveryhodne.
Netlačí sa veľmi na pílu?
Znamená to automaticky že každá krajina musí vyzbrojiť svoje ozbrojené zložky zbraňami a inými výrobkami domácej produkcie?
Majú všetky európske štáty vyzbrojené svoje OZ výhradne domácou produkciou? Ak aj áno, tak prečo ? Je to pre tie isté dôvody aké hovoria v prospech aj našich zbraní?
Ako je to s iným segmentom vo výzbroji? S ostrelovačkami, samopalmi, útočnými puškami, guľometmi?
Otázka prezbrojenia zaberá neuveriteľne široké spektrum a krátke zbrane či už u polície alebo u armády sú len zlomkom.
Myslím si že tento rozruch je predčasný a môže konkrétne GP uškodiť, alebo ľuďom ktorí v prospech GP doteraz na MV lobovali.
Ja by som to práve v tomto štádiu nesílil, možno práve toto konanie bez udania konkrétnych mien a zodpovedných nevyzerá zrovna dôveryhodne.
Netlačí sa veľmi na pílu?
Znamená to automaticky že každá krajina musí vyzbrojiť svoje ozbrojené zložky zbraňami a inými výrobkami domácej produkcie?
Majú všetky európske štáty vyzbrojené svoje OZ výhradne domácou produkciou? Ak aj áno, tak prečo ? Je to pre tie isté dôvody aké hovoria v prospech aj našich zbraní?
Ako je to s iným segmentom vo výzbroji? S ostrelovačkami, samopalmi, útočnými puškami, guľometmi?
Otázka prezbrojenia zaberá neuveriteľne široké spektrum a krátke zbrane či už u polície alebo u armády sú len zlomkom.
-
inspiring_kepler
BKSL: Myslim si, ked K100 maju v porfoliu dokonca FBI, pre nasu policiu by bola viac ako dostatocna
. Moja osobna volba, vybral by som uz asi skor K100 MK7, pred Glock 17 Gen 4
. (A to z jednoducheho dôvodu, konstrukcia K100 sa mi zda byt jednoznacne odolnejsia a ma plne obojstranne ovladacie prvky, co moze byt znacna vyhoda pre policajtov-lavakov, manualna poistka, DA/SA im tiez asi nebude na skodu
)
je len na zozname schvalenych zbrani, tj. na tom zozname su skoro vsetky bezne zbrane. Agent si moze vybrat zbran z toho zoznamu. Kolko a akych je v reale otazne, okrem pridelenych G a M&P. FBI ma primarne G22,G23 a G27, po poslednom tendri SW M&P40 a SM M&P40 CompactC08R4 napísal:BKSL: Myslim si, ked K100 maju v porfoliu dokonca FBI
pre doplnenie http://www.fbi.gov/about-us/faqs
"bureau issued" znamena G22,G23 a G27, po poslednom tendri SW M&P40 a SM M&P40 Compact
"bureau issued" znamena G22,G23 a G27, po poslednom tendri SW M&P40 a SM M&P40 Compact