TASR

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
Kuro
expert
Registered for: 22 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

TASR

Príspevok od používateľa Kuro »

mazzi
prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa mazzi »

Pekne napísané...ešte to treba podhodiť ďalším masmédiám a možno sa pohnú ľady.
inspiring_pike

Príspevok od používateľa inspiring_pike »

telra
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa telra »

mazzi
prispievateľ

Príspevok od používateľa mazzi »

Mal som na mysli skôr televíziu :). Ale v poslednej dobe som stále odkázaný len na internetové noviny. Odznelo to dnes v niektorých z televíznych novín?
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Dano, toho Turčeka by si mohol napísať, nech opravia. :) Aj v Pravde aj v SME.
dirty harry
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa dirty harry »

Ja to vidím trochu inak. Aby sme sa nerozprávali o niečom takom, že sa niekto proste stoj čo stoj rozhodol vyzbrojiť PZ SR pištolami domácej výroby Grand Power a chce pre to urobiť takmer všetko.
Myslím si že tento rozruch je predčasný a môže konkrétne GP uškodiť, alebo ľuďom ktorí v prospech GP doteraz na MV lobovali.
Ja by som to práve v tomto štádiu nesílil, možno práve toto konanie bez udania konkrétnych mien a zodpovedných nevyzerá zrovna dôveryhodne.
Netlačí sa veľmi na pílu?
Znamená to automaticky že každá krajina musí vyzbrojiť svoje ozbrojené zložky zbraňami a inými výrobkami domácej produkcie?
Majú všetky európske štáty vyzbrojené svoje OZ výhradne domácou produkciou? Ak aj áno, tak prečo ? Je to pre tie isté dôvody aké hovoria v prospech aj našich zbraní?
Ako je to s iným segmentom vo výzbroji? S ostrelovačkami, samopalmi, útočnými puškami, guľometmi?
Otázka prezbrojenia zaberá neuveriteľne široké spektrum a krátke zbrane či už u polície alebo u armády sú len zlomkom.
niko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

Ja si myslim, ze to je otazka narodnej hrdosti. Proste slovenske ozbrojene zlozky by mali mat slovenske zbrane. A to som glockar :lol:
Inak to bude mat aj pozitivny vlpyv na ekonomiku Slovenska. Ved naco dat robotu Rakusanom, ked mozeme Slovakom
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

niko ked bude policajt vystupovat v pistolovom suboji proti pachatelovi, tak co by si mu dal radsej do ruky : K100 alebo Glock ?

Vtedy si tu narodnu hrdost moze ten policajt vopchat do ... uz to konecne pochopte kto si to najviac odserie, tie nase hadky o hrdosti a ekon. krize v konecnom dosledku.
C08R4
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

BKSL: Myslim si, ked K100 maju v porfoliu dokonca FBI, pre nasu policiu by bola viac ako dostatocna :). Moja osobna volba, vybral by som uz asi skor K100 MK7, pred Glock 17 Gen 4 :wink:. (A to z jednoducheho dôvodu, konstrukcia K100 sa mi zda byt jednoznacne odolnejsia a ma plne obojstranne ovladacie prvky, co moze byt znacna vyhoda pre policajtov-lavakov, manualna poistka, DA/SA im tiez asi nebude na skodu :) )
niko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

BKLS podla mna je uplne jedno ci to je Glock 17, aalebo K 100 MK 7. Kolko ludi, tolko chuti. Vela policajtom Glock nesadne a vela nesadne kacena. Ak by som bol policajt a mal by som si vybrat, bolo by mi to jedno. Hlavne uz ziadnu CZ 82.
Marek Z
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa Marek Z »

C08R4 napísal:BKSL: Myslim si, ked K100 maju v porfoliu dokonca FBI
je len na zozname schvalenych zbrani, tj. na tom zozname su skoro vsetky bezne zbrane. Agent si moze vybrat zbran z toho zoznamu. Kolko a akych je v reale otazne, okrem pridelenych G a M&P. FBI ma primarne G22,G23 a G27, po poslednom tendri SW M&P40 a SM M&P40 Compact
zandar
prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa zandar »

..preco nie cz 82 ??? ked zacnes dokonci, v com vidis klady glocku abo k 100 oproti cz 82 /okrem ceny steliva/ ??? sak keby dali do cz 82 strelivo z riadenou deformaciou jake je v USA tak mozete glocky aj k 100 pozahadzovat ;)
Marek Z
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa Marek Z »

pre doplnenie http://www.fbi.gov/about-us/faqs

"bureau issued" znamena G22,G23 a G27, po poslednom tendri SW M&P40 a SM M&P40 Compact
C08R4
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

zandar: Tiez si myslim, ze CZ-82 je moc podcenovana (Podla mna je to dobra zbran a aj na nosenie, ale skor pre civila), ale chapem, ze vela ich bude po dlhych rokoch sluzby aj ojazdenych a bez udrzby, treba to uz asi vymenit.
Zamknuté

Návrat na "Udalosti"