Hmm som sa zľakol že sa u nás v meste s koňom zrazili..
Ale tak pokiaľ sú tam všetci tak skvele naladení, treba byť nekompromisný a tvrdo si stáť za svojim .. už tu bolo zopár rád ako na to
Moze si policajt vynutit preskusanie na ZP?
- wizzard160
- prispievateľ
- Registered for: 15 years 11 months
No super mam sa na co tesit. Ale ved to je hlupe, lebo ked chcem si spravim uceolovo zivnost len koli tomu alebo si vybavim akykolvek padny dovod, to sa proste da. Lenze ja nechcem obstavat system chcem pristupovat k veci ferovo a ocakavam tiez ferovy pristup z druhej strany, ale to by som chcel asi vela 
-
inspiring_kepler
vanto smernica nepusti. Potom by mal kazdy A a to tento stat nechce, tak si vymyslel aj takyto filter. A na druhej strane zivnost, to su dalsie iste peniaze pre stat atd. takze to je take spojenie prijemneho s uzitocnym
.
Osobne si myslim ze mi na SK sa nedozijeme A skupiny len na zaklade bezuhonnosti. Skor budeme mat problem my so sk.A obhajit potrebu tejto skupiny. Polemicka otazka znie ci nemame na to automaticky pravo kedze sme sa narodili relativne ako slobodni ludia ale na druhej strane v state ako spolocenskom zriadeni, ktore vacsinovo akceptujeme.
Osobne si myslim ze mi na SK sa nedozijeme A skupiny len na zaklade bezuhonnosti. Skor budeme mat problem my so sk.A obhajit potrebu tejto skupiny. Polemicka otazka znie ci nemame na to automaticky pravo kedze sme sa narodili relativne ako slobodni ludia ale na druhej strane v state ako spolocenskom zriadeni, ktore vacsinovo akceptujeme.