Moze si policajt vynutit preskusanie na ZP?

miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Hmm som sa zľakol že sa u nás v meste s koňom zrazili..

Ale tak pokiaľ sú tam všetci tak skvele naladení, treba byť nekompromisný a tvrdo si stáť za svojim .. už tu bolo zopár rád ako na to
vanto
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa vanto »

Ved hej to uz mam celkom prestudovane, otazka je len ci som ochotny sa stresovat koli tomu. Skor by som povedal, ze sa len musim psychicky prirpavit a odhodlat vybojovat si svoje. Ved ja len chcem, aby sa veci posudzovali v zmysle zakona, nic viac.
Používateľov profilový obrázok
wizzard160
prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa wizzard160 »

No jo na KE okolie su dost zasadovi v tomto, ja som to skusal uz dva krat :D a ... stale mam Bcko :(
vanto
častý prispievateľ

No super mam sa na co tesit. Ale ved to je hlupe, lebo ked chcem si spravim uceolovo zivnost len koli tomu alebo si vybavim akykolvek padny dovod, to sa proste da. Lenze ja nechcem obstavat system chcem pristupovat k veci ferovo a ocakavam tiez ferovy pristup z druhej strany, ale to by som chcel asi vela :|
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

vanto smernica nepusti. Potom by mal kazdy A a to tento stat nechce, tak si vymyslel aj takyto filter. A na druhej strane zivnost, to su dalsie iste peniaze pre stat atd. takze to je take spojenie prijemneho s uzitocnym :wink: .
Osobne si myslim ze mi na SK sa nedozijeme A skupiny len na zaklade bezuhonnosti. Skor budeme mat problem my so sk.A obhajit potrebu tejto skupiny. Polemicka otazka znie ci nemame na to automaticky pravo kedze sme sa narodili relativne ako slobodni ludia ale na druhej strane v state ako spolocenskom zriadeni, ktore vacsinovo akceptujeme.
vanto
častý prispievateľ

No ja mam pocit, ze to ani nie je vec nejakej smernice, ale doslova toho do ktorych dveri vstupim. Problem je, ze ja mam priradene podla bydliska dvere, kde asi nepochodim.
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"