HS9 Subcompact - prvy dojem
Aha... chcel som odpovedat co najpresnejsie. Tak som sa snazil si to predstavit... neuspesne 
Nie. Chcel som na puzdre prekrytie celeho zaveru zbrane kozou...takze vobec neprichadza do kontaktu s telom (zaver zbrane). Z puzdra ide pri taseni hned od tela...a pri vkladani do puzdra zase opacne, prilozim na tu hore pretrcajucu cast koze a zasuniem.

Nie. Chcel som na puzdre prekrytie celeho zaveru zbrane kozou...takze vobec neprichadza do kontaktu s telom (zaver zbrane). Z puzdra ide pri taseni hned od tela...a pri vkladani do puzdra zase opacne, prilozim na tu hore pretrcajucu cast koze a zasuniem.
Kúpil by si HS-9 znova? Chcem SC kúpiť tento týždeň. TAk sa pýtam teba ako vlastníka. Ďík za odpoveď
...po HS som trosku poskuloval, ale veciam, ktore sa vyrabaju juzne od Budapesti velmi neverim. Tiez by som mozno reagoval inak, keby bola na trhu dlhsie.
Strelba z HS ma ale prijemne prekvapila, lahka, vyborne sa drzi, myslim, ze dodatocna poistka je uplne OK... po 150 ranach z G19 som mal aj lepsiu presnost.
No, nic nie je posledny krat...
Strelba z HS ma ale prijemne prekvapila, lahka, vyborne sa drzi, myslim, ze dodatocna poistka je uplne OK... po 150 ranach z G19 som mal aj lepsiu presnost.
No, nic nie je posledny krat...

- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 14 years 9 months