PS: nech som k teme - keby som nosil Glock, aj ja by som nosil OUT. Dovody mam 2
- subjektivne bezpecnejsi pocit nahodneho vystrelu
- neuverenie ze by som sa mohol dostat do konfliktu, kde by som nestihol obtiahnut
Takto : Je to pravda, natahuje .. ale odstran pomyselne spustovu aj tu valcekovu poistku uderniku. Ta jedna co ostala brani oderniku so zapalnikom odpalit naboj?Zoidberg37 napísal:ale toto predsa nemôžu rátať za poistku, to je taká poistka ako SA režim na DA/SA zbrani. Takže buď je to toto alebo tú konštrukciu nejako nechápem?
Zalezi od toho, ako sa na to divas. Zabudni na to, ze sa tym tiahlom natahuje .. odmysli si creva, nechaj len zapalnik a to plechove dlhe tiahlo. Brani napichu zapalky pri pade? Brani. Takze to je aj poistka. Okrem ineho. Ide o funkciu.Zoidberg37 napísal:martinr: ja to chápem, ale toto mi príde asi ako tvrdiť - má to poistku, je to predsa DAO (toto bol príklad, viem že Glock nie je DAO).
Uff. Tak potom je to poistka aj pri HS, M&P, atď. Či to bráni nápichu zápalky pri páde? Áno, veď sa to volá záchyt úderníka, ktorý ma za úlohu úderník držať/zachytiť, a to nie len pri páde, ale aj keď je zbraň "v kľude". Takže sa dostávame k tomu, že Glock má dokonca štyri poistky - spúšťovú, úderníkovú, pádovú a kľudovú, síce tie dve posledné + záchyt úderníka je 1 súčiastka.martinr napísal:odmysli si creva, nechaj len zapalnik a to plechove dlhe tiahlo. Brani napichu zapalky pri pade? Brani. Takze to je aj poistka.