Glock 19 alebo 17 rozdiel je iba vo veľkosti?

glock69
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa glock69 »

Já chtěl koupit G19 a když jsem ho chytil do ruky a neposkládal na rukojet prsty,tak to bylo jasný.G17 a G26.
Xader
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Xader »

Nasiel som male porovnanie Glockov 9mm...len pre ilustraciu :wink:
Postupnost z lava :arrow: G26 :arrow: G19 :arrow: G17 :arrow: G34 :arrow: G17L :D

Obrázok
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Polovica tych pistoly su "zastarale" verzie Glockou ale G26 je nova typa :-)
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

BKSL
ide o ramy 1. generacie a 2.generacie
"Nevyhoda " G26: nic na nu nezavesis,nema lištu,ani na rame 3.generacie
inspiring_kepler

Na tu G26 vela toho ani nevmestis a ja by som na nu aj tak nic nedaval lebo okrem svetla na nu podla nasich zakonov nemozes ani nic ine dat.
G26 je dobra zbran, spolahliva ako ostatne Glocky a nosenie je neporovnatelne, hlavne ked sedis v aute.
Strielat sa s nou da tiez presne, jedine ten spatny raz sa tazsie zvlada, ale ako pri kazdej zbrani je to len o zvyku.
inspiring_newton

na G zavesis cokolvek
Obrázok Obrázok
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

Naposledy upravil/-a R v 19 Jan 2009, 15:05, upravené celkom 1 krát.
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

..
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 10 Dec 2009, 21:13, upravené celkom 1 krát.
glock69
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa glock69 »

BKSL napísal:G26 je dobra zbran, spolahliva ako ostatne Glocky a nosenie je neporovnatelne, hlavne ked sedis v aute.
Strielat sa s nou da tiez presne, jedine ten spatny raz sa tazsie zvlada, ale ako pri kazdej zbrani je to len o zvyku.
Jo, všechno je v pohodě, jen ty vůle - rám x závěr mě štvou. Tak mi nekvedlá ani norník 1911 :roll:

MPI max. vůle nezná, to je výrobní tajemství, jedině G26 poslat do Rakouska.
No a co jsem slyšel o podobném případě, tak dle velkého Gastona vůle jsou v podstatě normální...
inspiring_kepler

Je pravda ze glock je taka hrkalka ale presnost je v pohode. Na 25m je to stale dostacujuce. Glock je robeny hlavne do spolahlivosti a v tom je bezkonkurencny. Glock je nieco ako tvoja sucast nad ktorou ani nerozmyslas, lebo je spolahlivejsia ako ty sam :-)
inspiring_newton

tema bola precistena
inspiring_mcclintock

Príspevok od používateľa inspiring_mcclintock »

Nezistil niekto ci strely z G19 nemaju nizsiu dopadovu energiu kedze ma kratsiu hlaven. Co by mohlo G19 znevyhodnovat napriklad v schopnosti zhadzovat zelezne siluety oproti G17?
Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

To ohladom zhadzovania poperov je zanedbatelne.V papieroch je uvadzane že Glock 17-360ms ustovka,G17C-350ms,G19-350ms,G19C-340ms.Ked pustís naboje cez hradla tak ustova rychlost kolíše 10aj viac ms.Ja mam 17C a s nabojmi SB-7,5g ma cca 350ms.Tym pádom energia kolíše minimalne :wink:
inspiring_kepler

Energia sa meni s kvadrantom rychlosti.
T.j. ked rychlost strely stupne dvojnasobne, energia strely stvornasobne.

E=1/2*m*v*v

Napr. ked strela ma rychlost 100 m/s a energiu 100 Joule tak ta ista strela bude mat pri 200 m/s energiu 400 Joule.

Pre tu istu strelu napr. 5,71429 gramu:

G19 : v0= 350 m/s, E = 350 Joule
G17 : v0= 360 m/s, E = 370 Joule

Asi tak :-)
Takze az je poper "nastaveny" tak niektore kratke hlavne a slabe navazky mozu mat problem, hlavne ked este strela nedopadne na poper kolmo ale pod nejakym inym uhlom. Tam cast energie "odide" este so strelou. Nieco z energie sa minie este na samotnu deformaciu strely - roztriestenie.

Takze ak poper nespadne tak "kopacku" nohou :-)
Používateľov profilový obrázok
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

BKSL, chce to štyridsiatku. Tá presvedčí aj menej ochotné popre. Aj tie, ktoré sa pri devine vyslovene zdráhajú porúčať sa k zemi.
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"