Glock 19 alebo 17 rozdiel je iba vo veľkosti?
-
inspiring_newton
-
inspiring_kepler
Na tu G26 vela toho ani nevmestis a ja by som na nu aj tak nic nedaval lebo okrem svetla na nu podla nasich zakonov nemozes ani nic ine dat.
G26 je dobra zbran, spolahliva ako ostatne Glocky a nosenie je neporovnatelne, hlavne ked sedis v aute.
Strielat sa s nou da tiez presne, jedine ten spatny raz sa tazsie zvlada, ale ako pri kazdej zbrani je to len o zvyku.
G26 je dobra zbran, spolahliva ako ostatne Glocky a nosenie je neporovnatelne, hlavne ked sedis v aute.
Strielat sa s nou da tiez presne, jedine ten spatny raz sa tazsie zvlada, ale ako pri kazdej zbrani je to len o zvyku.
electron: a nielen to. http://www.zahal.org/rifle/glock.html
Naposledy upravil/-a R v 19 Jan 2009, 15:05, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_ganguly
Jo, všechno je v pohodě, jen ty vůle - rám x závěr mě štvou. Tak mi nekvedlá ani norník 1911BKSL napísal:G26 je dobra zbran, spolahliva ako ostatne Glocky a nosenie je neporovnatelne, hlavne ked sedis v aute.
MPI max. vůle nezná, to je výrobní tajemství, jedině G26 poslat do Rakouska.
No a co jsem slyšel o podobném případě, tak dle velkého Gastona vůle jsou v podstatě normální...
-
inspiring_kepler
-
inspiring_mcclintock
-
inspiring_kepler
Energia sa meni s kvadrantom rychlosti.
T.j. ked rychlost strely stupne dvojnasobne, energia strely stvornasobne.
E=1/2*m*v*v
Napr. ked strela ma rychlost 100 m/s a energiu 100 Joule tak ta ista strela bude mat pri 200 m/s energiu 400 Joule.
Pre tu istu strelu napr. 5,71429 gramu:
G19 : v0= 350 m/s, E = 350 Joule
G17 : v0= 360 m/s, E = 370 Joule
Asi tak
Takze az je poper "nastaveny" tak niektore kratke hlavne a slabe navazky mozu mat problem, hlavne ked este strela nedopadne na poper kolmo ale pod nejakym inym uhlom. Tam cast energie "odide" este so strelou. Nieco z energie sa minie este na samotnu deformaciu strely - roztriestenie.
Takze ak poper nespadne tak "kopacku" nohou
T.j. ked rychlost strely stupne dvojnasobne, energia strely stvornasobne.
E=1/2*m*v*v
Napr. ked strela ma rychlost 100 m/s a energiu 100 Joule tak ta ista strela bude mat pri 200 m/s energiu 400 Joule.
Pre tu istu strelu napr. 5,71429 gramu:
G19 : v0= 350 m/s, E = 350 Joule
G17 : v0= 360 m/s, E = 370 Joule
Asi tak
Takze az je poper "nastaveny" tak niektore kratke hlavne a slabe navazky mozu mat problem, hlavne ked este strela nedopadne na poper kolmo ale pod nejakym inym uhlom. Tam cast energie "odide" este so strelou. Nieco z energie sa minie este na samotnu deformaciu strely - roztriestenie.
Takze ak poper nespadne tak "kopacku" nohou