A ja, dieťa naivné, že si v tomto vlakne reku prečítam niečo o Glockoch...R napísal:Michal: v niečom máš pravdu, automobilky naozaj skúšajú v motosporte nové materiály a technológie, ale nie preto aby ich (ak sa osvedčia) zaviedli do sériovky. Automobilka si na základe týchto výsledkov odvodí ako najviac môže "odrbať" materiál a technológiu aby auto zajazdilo xyz km a aby maximalizovala zisk.
Glock (17) preco ano, preco nie..
-
inspiring_jackson
Dalšia čiarka pre Glock,synovec predal CZ 75 a už ma isteho Glocka 17 od Milatu za 481eur.Ale je dnes som videl že G17,nesedí každemu bol u mna kamarat a ten ma ruku..no asi ako JETI.On mu bol maly
prst na spušti mu trčal von skoro 2cm.Ja mam ruku stredne velku a kratke prsty tak mne sedi ako r..t na šerbli 
-
inspiring_ganguly
Este sice nemam ZP, ale tiez uvazujem nad kupou 17stky. Vsetko bude samozrejme zavisiet od toho, ako mi sadne do ruky, ako uz spominali viaceri predo mnou, ale zda sa mi, ze s tym by som nemal mat problem. Vacsinou totiz uzivatelia pisu, ze 17stku nevedia obciahnut v pripade mensich ruk, to by sa mi nemalo stat s mojimi labkami. Tak si myslim, ze G-cko bude dobra volba.
Dvanasteho uvidim
Dam vediet dojmy
Dvanasteho uvidim
Chalani ake ma oznacenie Glock 17, ktory ma obojstrane vypustanie zasobnika? Zevraj sa taky vyraba, ci sa tam musi urobit nejaka uprava? Ovladanie zaveru mi nevadi, ze je pre pravaka, pretoze som sa to naucil tak, ze mierne potiahnem zaver dozadu. Zatial firma Glock stale moc nemyslela na lavakov. Uz aj na Walther som si navykol, este ze ma zospodu vypustanie
. Som si povedal, ze si mloka mozno raz kupim, ale az budu robit aj pre lavakov
.